Toukokuussa tarjolla uusia johtamisteemaisia verkkovalmennuksia

Tarjoamme toukokuussa kolme online-valmennusta etäjohtamisen, vapaaehtoisten motivoinnin ja valmentavan johtamisen teemoilla! Verkkovalmennukset ovat vuorovaikutteisia. Jos johdat partiopestissäsi muita vapaaehtoisia, nämä ovat juuri sinulle! Valmennusten osallistujamäärä on rajattu, joten varaa paikkasi ajoissa.

Valmennukset toteutetaan Zoom-verkkovalmennuksina. Osallistumiseen ei tarvitse erillistä softaa, vaan tietokone ja mikkikuulokkeet riittävät. Ilmoittautujat saavat osallistumislinkin ja ohjeet sähköpostitse ennen valmennusta. Kaikkiin valmennuksiin ilmoittaudutaan erikseen!

Korona tuli ja pisti paletin ainakin hetkeksi sekaisin. Nyt on hyvä, että meillä on ratkaisuja ja työkaluja parempaan etäjohtamiseen. Onnistunut etäjohtaminen on onnistunutta ihmisten johtamista oikeilla työkaluilla. Etäjohtamisesta tuli hetkessä tämän päivän johtajan ydinosaamista. Tässä valmennuksessa saat olla montaa mieltä, pääset vaihtamaan ajatuksia ja kertomaan omat oivalluksesi ja vinkkisi. Valmentaja jakaa tietoa, haastaa ja oivalluttaa, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon, kun etäjohdat ihmisiä. Saat konkreettisia työkaluja heti käyttöösi.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Motivaatio ja innostus ovat elintärkeitä niin yksilöiden kuin tiimien menestymisessä.
Ilman motivaatiota on vaikea selviytyä juuri mistään tehtävistä. Kun tiimi on motivoitunut, jokainen on sitoutuneempi yhteiseen tekemiseen, aloitteellinen ja innovatiivinen. Tuloksia syntyy. On kivaa yhdessä. Ihmiset ovat tyytyväisiä. On työn imua. Tässä valmennuksessa pääset vaihtamaan ajatuksia ja kertomaan omat oivalluksesi ja vinkkisi. Valmentaja jakaa tietoa, haastaa ja oivalluttaa, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon, kun haluat motivoida eri yksilöitä tiimissäsi ja pitää huolta omasta motivaatiostasi. Saat konkreettisia työkaluja heti käyttöösi.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Valmentava johtaminen on työelämässä pinnalla oleva johtamissuuntaus. Tule kuulemaan, mitä se tarkoittaa ja miten voit harjoitella valmentavaa johtamista partiossa ja pohtimaan, mitä olet jo nyt oppinut. Tässä valmennuksessa saat coaching-teoriaa pohjaksi, esiopetusta coaching-taitoihin ja harjoittelemme coachaavaa otetta sekä itsenäisesti että pari- ja ryhmätyöskentelynä. Oivallat, miten tärkeää on osata näitä taitoja. Saat konkreettisia työkaluja heti käyttöösi. Sama valmennus on järjestetty jo aiemmin keväällä ja osallistujat olivat hyvinkin tyytyväisiä!

Lue lisää ja ilmoittaudu

Katso myös muut kevään verkkokoulutukset ja -tapahtumat!