Piirileirin 2020 johtoryhmäpestejä haettavissa

Rekrytointi käy kuumana – ilmianna itsesi tai kaverisi!

Nyt on tarjolla partiourasi huippupesti! Uudenmaan partiopiirin seuraava piirileiri järjestetään kesällä 2020, ja nyt täytetään johtoryhmän pestejä. Pesti piirileirillä on uskomaton tilaisuus oppia uutta, kehittää itseään ja tehdä hyvää. Ei kannata epäillä omia kykyjään – partio on tekemällä oppimista ja uuden kokeilemista kannustavassa ympäristössä.

Liittymällä joukkoon olet paitsi mukana rennossa ja kannustavassa porukassa, myös tekemässä uusmaalaisen partiovuoden 2020 kohokohtaa. Hakeaksesi pestiin piirileirillä sinulla ei tarvitse olla aiempaa partiokokemusta – tervetulleita ovat niin ei-vielä-partiolaiset kuin ei-enää-partiolaisetkin! Ollaksesi mukana sinun ei myöskään tarvitse olla Uudeltamaalta tai Uudellamaalla – elämmehän pian 2020-lukua ja etäyhteysteknologian aikakautta.

Piirileirin johtoryhmä

Johtoryhmässä olet avainpelaaja ja pääset muotoilemaan leirikokemusta parhaalla mahdollisella tavalla. Leirin johtoryhmä toimii yhdessä leirinjohtajien kanssa leirin aivoina, ja vastaa leiristä kokonaisuudessaan. Johtoryhmän jäsenille määritetään vastuualueet, joista kukin on vastuussa. Johtoryhmän jäsenenä kokoat itsellesi tiimin, jonka kanssa pääset toteuttamaan visioitasi. Johtoryhmän pestit keskittyvät suunnittelun ja ihmisten johtamiseen sekä vastuualueiden tekijäryhmien rekrytointiin ja näiden johtamiseen. Johtoryhmässä vaikutat ratkaisevasti siihen, millaisen leirin saamme aikaan. Huom. kaikki partion pestit ovat vapaaehtoistyöpestejä.

Tutustu johtoryhmäpesteihin

Leirin johtoryhmä = 2 + 10 (leirinjohtajat + osa-aluejohtajat):

  • RESURSSIJOHTAJA (1/2 täytetty)
  • OHJELMAJOHTAJA x2 (täytetty)
  • VAPAAEHTOISJOHTAJA (täytetty)
  • OSALLISTUJAJOHTAJA (täytetty)
  • VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIJOHTAJA (täytetty)
  • PALVELUJOHTAJA x2 ( täytetty)
  • TIEDONHALLINTAJOHTAJA (täytetty)

Hae pesteihin Pestihaussa!

Ajankäyttö johtoryhmän pestissä

Johtoryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja muutaman viikonlopun vuodessa. Johtoryhmäpesti edellyttää lisäksi viikottaista ajankäyttöä, työskentelyä ja tavoitettavuutta. Pestin myötä sitoudut myös leiritapahtumaan (ml. rakennus- ja purkuleirit) kesällä 2020 noin kahdeksi viikoksi. Eritasoiset pienemmät partiotehtävät eivät ole este johtoryhmässä toimimiselle – kannattaa itse miettiä, riittääkö aika kaikkiin pesteihisi

Pestaus ja tuki johtoryhmäläisellä

Johtoryhmän pestit leirillä ovat suuria ja haastavia, mutta eivät ollenkaan mahdottomia. Onkin suotavaa ja peräti toivottavaa, että pesti kehittää, kasvattaa ja opettaa kutakin johtajaa. Johtoryhmän tukena on uskomattoman kova ohjausryhmä, joka antaa tukea ja näyttää suunnan kun se on hukassa. Tavoitteena on saada jokaiselle johtoryhmäläiselle henkilökohtainen sparraaja ohjausryhmään.

Näin haet johtoryhmäpestiä!

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää mahdollisimman pian osoitteeseen uusimaa@partio.fi tai tehdä Pestihaku-sivulla Kuksaan. Kuvaa hakemuksessasi lyhyesti ainakin, millaista leiriä haluat olla johtamassa ja miksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa leirinjohtaja Iiro “Ige” Auvinen (iiro.auvinen(at)partio.fi, 050 3011750).