Partiolaisten avoimet tapahtumat syksyllä 2021

Tule tutustumaan partiolaisiin lähelläsi! Tälle sivulle kootaan paikallisia Uudenmaan partiolippukuntien syyskaudenaloitustapahtumia 2021, joihin olet tervetullut tutustumaan partioon ja partiolaisiin. Avoimia tapahtumia elo- ja syyskuussa – myös netin välityksellä!

Tiedot päivittyvät kesän aikana.

ti 7.9. Tervetuloa partioon! -etäilta aikuisille

Oletko miettinyt, millainen harrastus partio aikuiselle oikeastaan on? Haluaisitko aloittaa mielekkään vapaaehtoistyön, josta saa itsekin elämyksiä? Kiinnostaako paluu partioon tauon jälkeen, mutta tunnet tippuneesi kärryiltä? Tule mukaan aikuisille suunnattuun avoimeen ja ilmaiseen partion tutustumisiltaan!
 
Illan aikana sukelletaan partion maailmaan ja tutustutaan siihen, mitä partiossa tehdään. Tututusmisilta on myös mainio tilaisuus kysyä ne kysymykset, jotka partiossa ovat mietityttäneet. Tutusmisiltaan voit tulla linjoille mielenkiinnosta ilman minkäänlaista sitoutumista. Jos haluat aloittaa partion, voit illan päätteeksi jättää yhteystietosi tai ilmoittautua mukaan toimintaan. 
 
 
to 9.9. Tervetuloa partioon! -etäkoulutus (partion aloittaneille)
 
Tiedätkö mitä partion eri ikäkausissa tehdään? Tiedätkö, miksi partiossa tervehditään vasurilla ja retkeillään? “Terkku” tutustuttaa yhden illan tiiviinä pakettina partion historiaan, perinteisiin, termeihin ja toimintatapoihin. Koulutus on erityisen suositeltava partioon vasta mukaantulleille sekä partiolaisten huoltajille. Voit myös tulla kuulolle, jos olet kiinnostunut aloittamaan partioharrastuksen ja vapaaehtoistoiminnan.
 

ke 8.9. Tervetuloa partioon! -koulutus Keravalla

Tiedätkö mitä partion eri ikäkausissa tehdään? Tiedätkö, miksi partiossa tervehditään vasurilla ja retkeillään? Tutustu partion historiaan, perinteisiin, termeihin ja toimintatapoihin!  Koulutus sopii kaikille ja on erityisen suositeltava partioon vasta mukaantulleille sekä partiolaisten huoltajille. Voit myös tulla kuulolle, jos olet kiinnostunut aloittamaan partioharrastuksen ja vapaaehtoistoiminnan!