Nyt juhlitaan Partioviikkoa!

Tällä viikolla voi pitää partiohuivia kaulassa vaikka joka päivä. Poimi tästä tärpit  juhlintaan etänä!

Partio täyttää 110 vuotta! Kerrotaan kaikille sosiaalisessa mediassa, miksi partio on paras harrastus ja kutsutaan uudet kiinnostuneet mukaan. Tässä auttaa esimerkiksi vastajulkaistu partion vaikuttavuustutkimus! Vinkkaa lippukunnan viestinnästä vastaavalle henkilölle, että Uudenmaan Partiopiirin ja Suomen Partiolaisten somejulkaisuja kannattaa tällä viikolla jakaa tiheään tahtiin oman lippukunnan ja paikkakunnan kanavissa.

Uutinen: Partion harrastamisella on tutkitusti positiivisia vaikutuksia nuorten kehitykseen

Partioviikon tapahtumat on siirretty syksylle ja lippukuntien avointen tapahtumien ilmoittamisaikaa on jatkettu 30.4. saakka. Ilmoittamalla tapahtuman, lippukunta saa Facebook-tapahtumalleen maksettua mainontaa, partion banderollin, esitteitä sekä pientä purtavaa tapahtumaan. Kiitos jo ilmoittautuneille yli 20 uusmaalaiselle lippukunnalle!

Ilmoittautumislomake ja vinkit tapahtuman järjestämiseen

Vinkit etäpartioon löytyvät nyt partio-ohjelmasta. Poimi teidän lippukunnalle sopivimmat tavat toteuttaa partiota kotioloissa! Partioviikon teemana etäohjelmassa on päivän hyvä työ.

Vinkit etäpartioon

Etäpartiomerkki on nyt saatavilla! Jos lippukunta ei ole tehnyt omaa etäpartiomerkkiä, voitte tilata esimerkiksi Hämeen Partiopiirin kehittämän #kotikolona -merkin 15.5. mennessä.

Tilaa etäpartiomerkit lippukunnalle