Nyt on paras aika aloittaa uusi harrastus – tule partioon!

Elokuu on perinteisesti uuden aloittamisen aikaa: silloin käynnistyvät koulut ja arki lähtee jälleen rullaamaan kesälomien jälkeen. Kuten monissa muissakin harrastuksissa, myös partiossa on paras aika aloittaa harrastus käsillä juuri nyt: uudet ryhmät käynnistyvät elo-syyskuussa!

Miksi tulla mukaan

Partio on hauska, monipuolinen ja hyödyllinen harrastus, joka tarjoaa paljon mukavaa tekemistä kaikenikäisille! Partio tukee lapsen ja nuoren kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen. Partiossa on kivaa ja samalla opitaan ryhmässä toimimista sekä monipuolisia taitoja. Partiolaiset eivät jää neuvottomaksi kiperissäkään tilanteissa!

Partiossa kaikenikäiset saavat

  • seikkailla, pitää hauskaa ja leikkiä yhdessä muiden kanssa
  • paljon uusia kavereita
  • ikimuistoisia leiri- ja luontoelämyksiä ja mahdollisuuksia ylittää itsensä
  • kansainvälisiä kokemuksia
  • tehdä itse ja vaikuttaa

Partioon voi tulla aikuisenakin

Partio on mainio harrastus myös aikuiselle. Ei haittaa, vaikka et olisi ollut partiotoiminnassa mukana aiemmin: saat apua ja koulutusta. Partio toimii vastapainona työlle ja muulle arjelle. Partiota harrastamalla pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi, liikkumaan luonnossa ja saat hyvää vastapainoa työelämälle. Partiokoulutuksista saa myös opintopisteitä. Partion harrastaminen aikuisena on vapaaehtoistyötä, jolla mahdollistetaan monen lapsen ja nuoren harrastus. Kiinnostaisiko sinua vetää ryhmiä, järjestellä retkiä, auttaa yhdistyksen hallinnossa tai tulla vain satunnaisesti kiireavuksi? Jokaista tarvitaan!

Ilmoittaudu mukaan!

Partiotoiminta ja uudet ryhmät aloittavat toimintansa elo-syyskuussa, joten nyt on hyvä aika tulla mukaan! Oman alueesi lippukunnat sekä lisää tietoa partiotoiminnasta löydät osoitteesta www.partio.fi/tule-mukaan.

Mikäli et ole varma mikä lippukunta sopisi juuri sinulle tai lapsellesi parhaiten, voit kysyä vinkkiä partion infosta 09 8865 1100 tai palvelu@partio.fi.