Maaliskuun terveiset piirihallitukselta

Piirihallituksen kokous pidettiin 7.3. Tavallisten päätösasioiden, kuulumisten ja tilannekatsauksien lisäksi piirihallitus valmistautui SP:n laajennettujen valiokuntien kokouksiin 19.3. ja piirin kevätkokoukseen 25.3.

Eri osa-alueiden, kuten alueen, vapaaehtoistuen ja KV-suhteiden laajennetuissa valiokunnissa SP:n ja kaikkien partiopiirien edustajat pääsevät tutustumaan ja keskustelemaan viimeisimmistä uudistuksista, yhteistyön mahdollisuuksista ja tapaamaan kollegoitaan ympäri Suomen. Tällä kertaa laajennetut valiokunnan kokoontuvat osana partion kevätpäiviä Espoossa.

Uudenmaan partiopiirin sääntömääräinen kevätkokous pidetään 25.3. Mäntsälässä. Kokouskutsut ja materiaalit ovat lähteneet lippukunnille. Kevätkokousta varten piirihallitus kävi läpi vuoden 2022 toimintakertomuksen, joka näyttää varsin hyvältä, etenkin kun koronaviruksen viimeisimmätkin vaikutukset alkavat olla takana päin.

Kevätkokousta varten piirihallitus kävi läpi vuoden 2022 toimintakertomuksen, joka näyttää varsin hyvältä, etenkin kun koronaviruksen viimeisimmätkin vaikutukset alkavat olla takana päin.

Ennen kevätkokousta pidetään myös perinteinen Lippukuntapäivä, jossa on tänä vuonna tarjolla monipuolisia messupisteitä muun muassa kiittämisestä, valmentajista, Kompassi-sovelluksesta ja vaikka mistä. Kevätkokouksen jälkeen halukkaille on tiedossa mysteerinäytös leffateatteri Cine Mäntsälässä. Ilmoittaudu siis mukaan 19.3. mennessä!

Tommi Heikkilä
piirihallitus

Katso kevätkokouksen kutsu ja tutustu kokousmateriaaleihin

Ilmoittaudu Lippukuntapäivään 19.3. mennessä