Jutta Alho Uudenmaan Partiopiirin järjestökoordinaattoriksi

Jutta Alho on aloittanut huhtikuussa Suomen Partiolaisten järjestökoordinaattorina Uudenmaan Partiopiirissä. Jutta toimii järjestökoordinaattori Ronja Inkovaaran perhevapaan sijaisena vuoden loppuun saakka. Hänen työpisteensä on Partioasemalla Helsingissä.

Uudenmaan Partiopiirin järjestökoordinaattori Jutta Alho. Kuva: Netta Hautamäki

Jutta Alho on aloittanut työt järjestökoordinaattorina Uudenmaan Partiopiirissä. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat piirihallituksen avustaminen sekä työskentely ohjelman, koulutuksen ja vapaaehtoistuen parissa.

Jutta on koulutukseltaan elintarviketieteiden kandidaatti, ja opiskelee elintarviketaloutta ja kulutusta. Jutalla on monipuolinen työhistoria. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa myynnin koordinaattorina ja ravintola-alalla. Jutta on aktiivinen partiolainen, jolla on laaja kokemus erilaisista lippukunta- ja luottispesteistä. Lisäksi hänellä on runsaasti kokemusta opiskelijajärjestötoiminnasta Helsingin yliopistossa.

Jutan intohimoinen suhde eräilyyn ja luontoon näkyy hänen innostuksessaan talviretkeilyyn sekä vaelluksiin. Hän tuo positiivista energiaa ja innostusta työyhteisöön. Jutta etsii mahdollisuutta yhdistää intohimonsa luontoon ja ammatilliset tavoitteensa, uskoen vahvasti voivansa tuoda arvokasta panosta tiimiin.

”Innostuneena odotan mahdollisuutta edistää parempaa partiota myös työssäni ja tutustua Uudenmaan lippukuntiin ja vapaaehtoisiin. Samalla odotan innolla uuden piirin tapojen oppimista ja iloista kohtaamista uusien ihmisten ja lippukuntien parissa.”