Elokuun terveiset piirihallitukselta

Kesä alkaa hiljalleen kääntymään syksyä kohti. Toivottavasti juuri sinun kesäsi on ollut rentouttava ja tarjonnut runsain mitoin mukavaa tekemistä! Piirihallitus aloitti syyskauden työskentelyn kokoontumalla vuoden ensimmäiseen kokoukseen.

Kokouksen aluksi iloitsimme kesällä järjestetystä Seikkailu-Valkamasta, joka oli monilla tavoin menestys. Osallistujia oli noin 600 ja rastipisteitä useita kymmeniä ympäri Uuttamaata. Kävimme myös läpi saatua palautetta, jotta tulevaisuudessa voidaan tehdä entistä parempi tapahtuma. Valtava kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana mahdollistamassa tapahtuman toteutumista!

Totesimme myös, että piirissä on syksyllä avoimia pestejä. Piirihallitusvaali käydään lokakuun lopussa piirin syyskokouksessa. Avoimena on neljä hallituksen jäsenen paikkaa, jotka vastaavat viestinnän ja markkinoinnin, yhteiskuntasuhteiden, vapaaehtoistuen ja ohjelman toimialoista. Olisitko sinä halukas ottamaan vastaan uuden haasteen, ja lähteä kehittämään uusmaalaista partiotoimintaa? Piirihallitus sopii ihan jokaiselle partiolaiselle – tiesitkö muuten, että nykyisen piirihallituksen ikähaitari vaihtelee parikymppisestä kuuteenkymmeneen! Ilmoita itsesi ehdokkaaksi tai vinkkaa toista sopivaa ehdokasta.

Jouduimme myös keskustelemaan koronavirustilanteen vaikutuksesta alkusyksyn partiotoimintaan. Valitettavasti tautitilanne on heikkenemään päin, mikä vaikuttaa joihinkin tapahtumiin. 21.8. järjestettävä luottisten kaudenaloitus pyritään järjestämään ulkotapahtumana – voit ilmoittautua vielä mukaan 18.8. asti! Piirin juhlaillallisen 17.9. kohtalo on vielä auki, ja siitä tiedotetaan myöhemmin. Piirin ajankohtaiset koronaohjeet löydät täältä.