Vuoden viimeiset muistutukset lippukuntiin sekä piiritoimiston aukioloajat jouluna

Huomioitavaa ennen vuoden loppua

  • Päivittäkää lippukunnan pestit ajan tasalle Kuksassa. Näin pestit ja Kuksa-oikeudet pysyvät voimassa myös vuoden vaihteen jälkeen.
  • Muistakaa ilmoittaa piirille vaelluksista ja leireistä.
  • Ilmoittakaa lippukunnan jäsenille ja huoltajille, milloin partio alkaa ensi vuonna.
  • Muistakaa sopia kauden alkuun johtajiston yhteinen suunnittelupäivä tai –ilta, jossa voitte käynnistää kauden, sopia tapahtumille päivämääriä ja vastuuhenkilöitä. Samalla voi tehdä jotain kivaa yhdessä ja syödä pois joulusuklaata!  

Tarvittaessa täältä löydät: kriisiviestinnän ohjeet

Pian on vuosiselosteen aika ja voitte helpottaa omaa työtänne täyttämällä tietoja etukäteen Kuksaan ja Kompassiin. Tarkistakaa, että

  • retket ja leirit löytyvät Kuksasta ja ryhmien tiedot ovat oikein.
  • Kompassissa on kaikki vuoden aikana tehdyt aktiviteettikokonaisuudet.

Tee tämä viimeistään 31.12.23.

Vuosiselosteen yhteydessä lippukuntien tilastot kerätään ja sitä kautta lippukunta saa yhteenvedon ryhmien, tapahtumien, koulutusten määristä sekä jäsenmäärästään. Tarvittaessa nämä tiedot voi ilmoittaa suoraan kirkon tilastointiin vuosiselosteen yhteydessä.    

Lue lisää vuosiselosteesta ja tarkemmasta aikataulusta Suomen partiolaisten verkkosivuilta: Vuosiseloste 

Vuoden 2024 alusta alkaen Microsoft-ympäristö on käytössä vain lippukuntien johtokolmikolla: lippukunnanjohtajalla, lippukunnan apulaisjohtajalla, pestijohtajalla ja ohjelmajohtajalla

Aiemmin Suomen Partiolaisilla on ollut käytössä maksuton lisenssityyppi, ja Microsoft-tunnuksia on tarjottu laajemmin lippukuntien käyttöön. Nyt Microsoft on lopettanut kyseisen lisenssityypin eikä maksutonta lisenssiä ole enää saatavilla. Siksi lisenssien käyttölaajuutta joudutaan rajaamaan vuoden 2024 alusta lähtien. 

Microsoft-ympäristö mahdollistaa johtokolmikon työskentelyn, dokumenttien hallinnan sekä etäkokoukset. Samalla heille tarjotaan etunimi.sukunimi@partio.fi-muotoinen sähköpostiosoite. Microsoft-tunnuksilla on mahdollisuus myös tutustua partiolaisille tarkoitettuihin dokumentteihin Jemma-intrassa sekä osallistua yleisiin partiokeskusteluihin Teamsissa. 

Lippukunnan johtokolmikon lisäksi tunnukset ovat käytössä Suomen Partiolaisten ja partiopiirien pesteissä toimivilla luottamushenkilöillä. 


Uudenmaan piiritoimisto on joulutauolla 22.12.2023-7.1.2024.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Muuta:

Partion jäsenpalvelu, Partioasema ja sen kokoustilat ovat myös joulutauolla. Löydät tarkemmat tiedot aukioloajoista täältä: https://www.partio.fi/suomen-partiolaiset/tietoa-meista/yhteystiedot/

Partioasema

Partioasema on suljettuna 21.12.2023-7.1.2024.

Jäsenpalvelu

Jäsenpalvelun puhelinpalvelu on joulutauolla 22.12.2023-7.1.2024, ja se on avoinna jälleen 8.1.2023.  Puhelinpalvelun ollessa suljettuna voit laittaa sähköpostia osoitteeseen palvelu@partio.fi. Kannattaa huomioida, että käsittelyajoissa saattaa olla viivettä.

Jäsenellä ja huoltajalla on mahdollisuus itse päivittää tietoja ja partiojäsenyyttä asiointipalvelussa. Jos asiasi koskee jäsenlaskutusta tai partiosta eroamista, tee muutos itse partion asiointipalvelussa (asiointi.partio.fi) tai ota yhteyttä omaan lippukuntaan. Ohesta löytyvät tarkemmat ohjeet jäsenasioiden hoitamiseen. 

Partion jäsenmaksulaskut 

Jos asia koskee laskua, löydät laskun asiointipalvelusta (asiointi.partio.fi) omasta tai huollettavasi profiilista. Tarkemmat ohjeet asiointipalvelun käyttöön verkkosivuillamme

Jos olet jo hakenut eroa, ei jäsenmaksulaskuista tai muistutuksista tarvitse välittää. 

Jos olet hakenut tai aikeissa hakea vapautusta jäsenmaksusta, älä maksa jäsenmaksua vaan odota, että pääset tekemään hakemuksen. Jäsenmaksuvapautusta haetaan lomakkeella verkkosivuillamme.