Viime hetken muistukset lippukuntiin sekä piiritoimiston aukioloajat joulun aikaan

Muistakaa tehdä nämä lippukunnassa ennen lomalle lähtöä:

  • Päivittäkää lippukunnan pestit ajantasalle Kuksassa, jotta pestit ja Kuksa-oikeudet pysyvät voimassa myös vuoden vaihteen jälkeen.
  • Muistakaa ilmoittaa piirille vaelluksista ja leireistä.
  • Ilmoittakaa lippukunnan jäsenille ja huoltajille milloin partio alkaa ensi vuonna.

Tarvittaessa täältä löydät: kriisiviestinnän ohjeet


Uudenmaan piiritoimisto on joulutauolla 23.12.2022-2.1.2023.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Muuta:

Partion jäsenpalvelu on joulutauolla 23.12.2022-1.1.2023. Partioasema ja sen kokoustilat ovat joulutauolla 21.12.2022–8.1.2023. Alta löydät tarkemmat tiedot ja ohjeet vuoden vaihteen palveluista.

Partioasema

Joulutauon aikana suurin osa työntekijöistä on poissa toimistolta eikä aulassa ole päivystystä. Partioaseman aula palaa joulutauolta 9.1.2023 ja kokoustiloja voi jälleen varata. 

Jäsenpalvelu

Jäsenpalvelu on joulutauolla 23.12.2022 -1.1.2023. Jäsenpalvelu on avoinna jälleen 2.1.2023.  

Jäsenellä ja huoltajalla on mahdollisuus itse päivittää tietoja ja partiojäsenyyttä asiointipalvelussa. Jos asiasi koskee jäsenlaskutusta tai partiosta eroamista, tee muutos itse partion asiointipalvelussa (asiointi.partio.fi) tai ota yhteyttä omaan lippukuntaan. Ohesta löytyvät tarkemmat ohjeet jäsenasioiden hoitamiseen. 

Partion jäsenmaksulaskut 

Jos asia koskee laskua, löydät laskun asiointipalvelusta (asiointi.partio.fi) omasta tai huollettavasi profiilista. Tarkemmat ohjeet asiointipalvelun käyttöön verkkosivuillamme

Jos olet jo hakenut eroa, ei jäsenmaksulaskuista tai muistutuksista tarvitse välittää. 

Jos olet hakenut tai aikeissa hakea vapautusta jäsenmaksusta, älä maksa jäsenmaksua vaan odota, että pääset tekemään hakemuksen. Jäsenmaksuvapautusta haetaan lomakkeella verkkosivuillamme.