Valmiina huikeaan partiosyksyyn!

Nyt on paras hetki varmistaa johtajat ja ryhmät syksyksi!

Näillä vinkeillä varmistatte sujuvan syyskauden alun:

  1. Mitä ryhmiä syksyllä toimii? Aloittaako teillä uusia ryhmiä? Miettikää miten ja missä markkinoitte partiota, ja miten toivotatte kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi. Onko teillä Kuksassa jonoa partioon ilmoittautuneista—miten otatte heidät mukaan toimintaan? Lukekaa täältä vinkit jäsenhankintaan.

 

  1. Vielä on hyvin aikaa rekrytoida lisää johtajia ryhmien vetäjiksi. Ketä kaikkia voisitte kysyä johtajiksi? Kuka heidät rekrytoi ja miten? Rekrytointivinkkejä löytyy täältä, ja kavereita sekä vanhempia ehtii vielä kutsua vierailulle kesäleirille innostumaan partiosta!

 

  1. Löytääkö teidät ja yhteystietonne helposti? Ovatko yhteystietonne ajan tasalla, ja oletteko sopineet kuka vastaa kysymyksiin syyskauden alussa? Onko kanavissanne selkeät ilmoittautumisohjeet ja löytyykö sieltä syksyn ryhmien kokoontumisajat? Päivittäkää nettisivut ja somekanavat ajan tasalle. Muistakaa myös lisätä Kuksaan esittelyteksti lippukunnastanne, se näkyy partio.fi:n lippukuntahaussa.

 

  1. Miten otatte uusia aikuisia mukaan toimintaan? Kuka varmistaa, että he saavat hyvän perehdytyksen ja vastaanoton lippukunnassa? Täältä löydätte parhaat perehdytysvinkit.

 

Vielä tänä keväänä kannattaa kokoontua johtajiston kanssa ja suunnitella syksyn tehtäväjakoa ja toimintaa. Voitte käyttää suunnittelun tukena valmiita materiaaleja. Piiritoimisto auttaa mielellään, kysykää lisätietoja!