Uudenmaan valmennuskampanja kiertää kaikki lippukunnat! 

Uudenmaan Partiopiirissä toteutetaan valmennuskampanja kaikkiin piirin lippukuntiin. Valmennuskampanja on lippukunnan ja piiritoimijoiden yhteinen tapaaminen. Tarkoituksena on tavata uusmaalaisia lippukuntia ja pohtia valmennuksen keinoin, miten lippukunnan hyvinvointia voitaisiin kehittää ja tukea.  

Vierailut toteutetaan keväällä 2024 helmikuusta lähtien. Kevätkaudella pyrimme tavoittamaan noin puolet piirin lippukunnista, ja jatkamme kierrostamme myöhemmin. Ei siis kannata huolestua, jos kutsua ei kuulu helmikuussa. Tarkoituksena on tavata teidät kyllä, mutta ei vielä nyt keväällä. Jos haluatte tapaamisen jo nyt, niin olkaa yhteydessä piiritoimistoon, niin järjestetään se! 

Valmennuskamppis pähkinänkuoressa 

  • Tapaamiset ovat valmentavia tapaamisia, joissa vaihdetaan kuulumisia ja keskitytään lippukunnan toivomaan kehityskohteeseen 
  • Lippukunnan kanssa sovitaan kaksi tapaamista, joista ainakin ensimmäinen on mielellään paikan päällä. Lippukunnille lähetetään erikseen kutsu sähköpostilla. 
  • Vierailut toteutetaan keväällä 2024 helmikuusta lähtien. Kevätkaudella pyritään tavoittamaan noin puolet piirin lippukunnista 
  • Vierailuihin osallistuu piirin puolelta kaksi edustaja: piirihallituksen jäsen, valmentaja tai muu piiriluottis tai työntekijä 
  • Lippukunnan puolesta toivomme paikalle johtokolmikkoa, hallitusta sekä aktiivijohtajistoa 
  • Vierailut pidetään ensisijaisesti lippukunnan kololla tai toimitiloissa. Tapaamiset halutaan järjestää ensisijaisesti arki-iltana ja tapaamisen kesto on 2 tuntia. 
  • Tapaamisten päätteeksi lippukunta on asettanut itselleen tavoitteen, päättänyt toimenpiteistä ja saanut tukea niiden toteuttamiseen. Etsitään siis yhdessä se asia, johon voimme pureutua! 

Tavataan siis pian!  

Lisätietoa:  

Teea Forsström, hallituksen jäsen 

Anna Majava, järjestökoordinaattori