Tule mukaan vuoden 2024 eräkursseille ja -retkille

Piirin eräryhmä järjestää vuoden 2024 aikana erätapahtumia samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Erätapahtumissa pääset nauttimaan valmiista ohjelmasta ja verestämään erätaitojasi. Tervetuloa!

Erätaitojatkokoulutus

Erätaitojatkokurssilla opetellaan retki- ja erätaitoja talvisessa ympäristössä. Tervetuloa oppimaan talviretkeilyn perusteita ja hyviä käytäntöjä! Jos perustaidot ovat jo hallussa ja olet jo hieman kokeneempi retkeilijä, saat kurssilta vinkkejä ja ideoiden vaihtoa muiden osallistujien kanssa.

Erätaitojatkokurssin ennakkovaatimuksena on erätaitoperuskurssi / SP:n retkeily-koulutuskokonaisuus tai vastaavat tiedot ja taidot.

Aika: 9.2.–11.2.2024 (Varaviikonloppuna 1.–3.3.2024 jos alkuperäisenä viikonloppuna ei ole lunta)
Paikka: Loppi, Luutasuon ja Komion maastot
Hinta: 50 €
Ilmoittaudu viimeistään: 21.1.2024

Lue lisää ja ilmoittaudu erätaitojatkokoulutukseen

Vaelluskoulutus

Kiinnostaako vaeltaminen, mutta et oikein tiedä, mitä pitäisi huomioida, minne mennä ensimmäisellä kerralla tai mitä ottaa mukaan? Entäpä miten pysyn reitillä ja mitä siellä vaelluksella syödään? Näihin ja moniin muihin vaeltamista koskeviin kysymyksiin tarjoilemme opastusta eräryhmän järjestämällä vaelluskurssilla. Kurssi järjestetään Uudellamaalla ensimmäisen kerran vuonna 2024 pilottikurssina.

Aika: 30.8.–1.9.2024 (ennakkoilta 3.4.2024)
Paikka: Paikka tarkentuu lähempänä. Vaellus pidetään Suomessa Hanko-Oulu-välisellä alueella.
Hinta: Kurssin hinta-arvio on n. 150 € + mahdolliset matkakulut.
Ilmoittaudu viimeistään: 17.3.2024

Lue lisää ja ilmoittaudu vaelluskoulutukseen

Melontaretki

Melontaretkellä melomme rauhallista vauhtia kanooteilla pienipiirteisissä järvimaisemissa Etelä-Suomen alueella (tai vastaavissa, ei avomerellä) lauantaina ja sunnuntaina. Matkaa kertyy yhteensä n. 15 km. Yövymme telttamajoituksessa ja teemme retken aikana ruokaa retkikeittimillä. Aiempaa melontakokemusta et välttämättä tarvitse, mutta tämä ei myöskään ole melontakurssi, vaan retki. Tämä on oiva tapahtuma esimerkiksi lippukunnan johtajavirkistykseksi!

Aika: 25.-26.5.2024 (Mikäli tapahtumapaikaksi varmistuu kohde, joka on yli kaksi tuntia Uudenmaan rajoilta, käytetään perjantai 24.5.2024 matkustamiseen.)
Paikka: tarkentuu lähempänä
Hinta: 80 € (105 € ei-vielä-partiolaisilta). 50 % alennus, jos tuot mukanasi oman kanootin varusteineen.
Ilmoittaudu viimeistään: 5.5.2024

Lue lisää ja ilmoittaudu melontaretkelle

Lisätietoa

Kaikista erätapahtumista saat lisätietoa eräryhmän puheenjohtajalta Sari Kekiltä (etunimi.sukunimi@partio.fi/040 53 00 985).

Ole rohkeasti yhteydessä Sariin, jos erätapahtumiin osallistumisessa mietityttää jokin!