Tervetuloa partioon -kurssien tarjontaa lisätty syksylle

Uudenmaan Partiopiiri tukee lippukuntien syksyn aloitusta lisäämällä Tervetuloa partioon -kurssien määrää. Kursseja on tulossa ainakin Vihtiin, Porvooseen, Hyvinkäälle sekä etäkurssin muodossa suomeksi. Lisäksi Suomen Partiolaisten kanssa yhteistyössä järjestetään yhteinen valtakunnallinen etäkurssi englanniksi.

Syksyllä tarvitaan mahdollisimman paljon uusia innostuneita aikuisia vapaaehtoisia, että kaikki halukkaat lapset pääsevät aloittamaan partioharrastuksen. Kannusta siis uudet aikuiset, partiolaisen vanhemmat ja huoltajat ja kaikki partiosta kiinnostuneet mukaan maksuttomille kursseille!

Tämänhetkisen Tervetuloa partioon -kurssiaikataulun löydät alta. Tapahtumaa klikkaamalla löydät lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet.

3.9. Vihdissä

6.9. online in English

8.9. Porvoossa

9.9. verkossa Teamsin välityksellä

10.9. Hyvinkäällä

Haluaisitteko Tervetuloa partioon -kurssin myös teidän paikkakunnalle? Jos lippukunnasta löytyy innokkaita vetäjiä, voitte järjestää kurssin ihan itse tai käyttää materiaalia vaikkapa vanhempainillan yhteydessä. Piiri voi auttaa markkinoimaan tapahtumaa ja tarvittaessa etsiä vetäjäparin, jos lippukunta toivoo enemmän tukea järjestämiseen.

Materiaalit kurssin järjestämiseen

Innokkaimmille aikuisille voi vinkata, että kurssin suorittaminen on mahdollista myös itsenäisesti verkossa partion Moodle-alustalla.

Tietoa itsenäisestä verkkokurssista

Tuetaan yhdessä kaikkia kiinnostuneita aikuisia partion aloittamisessa!