Piirin syyskokous 2023 järjestettiin Nummelassa

Uudenmaan Partiopiiri ry:n syyskokous järjestettiin Lippukuntapäivän yhteydessä Nummelassa 28.10.2023. Paikalla oli edustajia 24 Uudenmaan Partiopiirin lippukunnasta.

Piirikokouksessa jaettiin palkintoja ja ansiomerkkejä

Kokouksessa jaettiin palkintoja eniten uusia jäseniä syksyllä 2023 sisään ottaneille lippukunnille. Palkinnon saivat Kantvikin Tulentekijät, Mäntsälän Metsäkävyt, Tolkkisten Eräketut ja Vihterä.

Piirinjohtaja Pauli Palo (Kirkkonummen Metsänkävijät) sai rintaansa Suomen Partiolaisten pronssisen ansiomerkin.

Partiojohtajan valtakirjan sai 20 uutta uusmaalaista partiojohtajaa. Kokouksessa jaettiin myös yhdet Ko-Gi-tunnukset.

Pauli Palolle myönnettiin ansiomitali.
Tarja Seppälä jakoi Ko-Gi-tunnukset Taru Salonsaarelle.
Lippukuntapäivä ja syyskokous ei olisi toteutunut ilman paikallisten lippukuntien Nummelan Tuulenkävijöiden ja Vihterän isoa panosta järjestelyissä.

Piirihallitukseen valittiin uusia jäseniä

Piirihallitukseen kaudelle 2024-2025 valittiin partio-ohjelmasta vastaamaan Santtu Laakso (Tuuspartio), vapaaehtoistuesta vastaamaan Erkka Kiukkonen (Veikkolan Eräveikot ja Haltiat), koulutuksesta vastaamaan Niko Mikkola (Nummen Samoojat) ja kasvatuksesta vastaamaan Sanna Suur-Uski (Rajan Reippaat).

Uudet hallituksen jäsenet: Niko Mikkola (vasemmalla), Erkka Kiukkonen, Santtu Laakso ja Sanna Suur-Uski.

Vuoden 2024 toimintasuunnitelma hyväksyttiin

Piirin kokous hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2024. Tulevan vuoden tapahtumakalenteri on juuri julkaistu ja ilmoittautuminen kevään tapahtumiin avattu. Ilmoitusasioissa kerrottiin, että vuonna 2024 aletaan jo valmistella Uudenmaan Partiopiirin vuonna 2025 järjestämiä partiotaitojen talvi-SM-kisoja.

Tutustu vuoden 2024 toimintasuunnitelmaan ja talousarvioon

Kisanjohtajan pesti-ilmoitus on nyt auki