Minja Lahdelma Uudenmaan Partiopiirin järjestökoordinaattoriksi 

Minja Lahdelma on aloittanut elokuussa Suomen Partiolaisten järjestökoordinaattorina Uudenmaan Partiopiirin lippukuntien tukena. Minja toimii järjestökoordinaattori Nina Miettisen perhevapaan sijaisena 31.8.2024 asti. Hänen työpisteensä on Partioasemalla Helsingissä. 

Minja tukee työssään Länsi-Uudenmaan lippukuntia (Hanko, Raasepori, Inkoo, Siuntio, Kirkkonummi, Lohja, Vihti, Karkkila, Hyvinkää ja Nurmijärvi). Lisäksi hän työskentelee Uudellamaalla uusien lippukuntien perustamisen, partiokerhotoiminnan, uusien vapaaehtoisten rekrytoinnin, yhteiskuntasuhteiden ja vastuullisuustyön parissa. 

Minja on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, ja hän on viimeisimpänä työskennellyt pedagogisena suunnittelijana tiedekeskuksessa. Minjalla on myös paljon kokemusta opiskelijajärjestötoiminnasta. Erityispedagogina hän on erityisen kiinnostunut kehittämään toimintaa kaikkia osallistavaksi. 

” Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen on itseä sydäntä lähellä. Odotan innolla, että pääsen rakentamaan yhdessä partiotoiminnasta kaikille saavutettavampaa!” kertoo Minja.

Ota Minjaan yhteyttä! 

Minja Lahdelma
etunimi.sukunimi@partio.fi
+358 50 446 0056