Lokakuun terveiset piirihallitukselta

Viime viikolla piirihallitus kokoontui Partioasemalle ja Teams-linjoille täysin voimin. Viilenevän syksyn kuumin puheenaihe oli lähestyvä piirin syyskokous.

Piirin syyskokousta varten teimmekin viimeisiä viilauksiamme syyskokouksessa käsiteltäviin aiheisiin, kuten toimintasuunnitelmaan ja talousarvioon. Ja aivan pelkällä dokumenttien lukemisella emme syyskokouksesta pääsekään, sillä luvassa on myös jännitystä piirihallitusvaalien muodossa. Vapaina paikkoina syksyn vaaleissa ovat ohjelmaministeri, kasvatusministeri, vapaaehtoistuen ministeri, sekä koulutusministeri. Piirihallitus kannustaa asettumaan ehdolle näihin huikeisiin pesteihin, sillä vielä ehtii, jos piirihallituspaikka kiinnostaa!

Syyskokous ei kuitenkaan yksinään olisi mitään ja pienen puheenvuoron sai myös lippukuntapäivä, joka järjestetään samana päivänä ja samassa paikassa. Piirihallitus odottaakin jo kovasti kaikkien lippukuntien edustajien näkemistä lippukuntapäivän messuilla ja illan päättävässä spektaakkelissa, Amazing Race Nummelassa.

Lisäksi kuulimme toiminnanalojemme tuoreimpia uutisia ja siirsimme katsettamme kevääseen, tarkastellen huikeaa tapahtumavalikoimaamme!

Ihanaa syksyä piirihallituksen puolesta toivottelee viestinnästä ja markkinoinnista vastaava

Anni