Uusimaa – Lippukuntapäivä ja piirin syyskokous

Syksyn Lippukuntapäivässä pääset oppimaan uutta, tutustumaan muihin Uudenmaan lippukuntiin ja vaikuttamaan piirin syyskokouksessa. Lippukuntapäivä on juuri sinua lippukunnassa toimivaa varten. Tule nauttimaan ja kehittämään osaamistasi! Piirin kokouksen jälkeen ilmoittautuneet pääsevät kisailemaan Nummela Amazing Raceen!

Lippukuntapäivään ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Piirin kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua.

Lippukuntapäivä ja piirin kokous pidetään Nummelan seurakuntakeskuksella (Kappelitie 5, 03100 Nummela).
Päivän aikataulu:

-       9–9.30 aamukahvit ja yhteinen aloitus

-       9.30–11.30 messupisteet auki

-       11–12 lounas

-       12 – 16 kokous (+ kahvit)

-    viim.  17 – Iltaohjelma

Päivän ohjelma: 

Aamu aloitettaan yhdessä aamukahvin ja alkuinfon merkeissä kello 9.00. Olethan ajoissa paikalla! Aamukahvin jälkeen alkaa päivän ohjelma eli messupisteet, joissa voi kierrellä omaan tahtiin.

Messupisteet auki 9.30-11.30

Paju etenee ja nyt on aika vaikuttaa!

Miltä partion tulevaisuuden digipalvelut näyttävät? Miten ne helpottavat partion harrastamista ja partiotoiminnan järjestämistä? Partion järjestelmäuudistus 2022-2025 etsii toimivia ratkaisuja yhteistyössä partion eri toimijoiden kanssa. Tule kuulemaan lisää Pajusta ja keskustelemaan minkälaiset työvälineet ja yhteiset toimintatavat helpottaisivat juuri lippukuntien toimintaa.

Y-suhteiden messupiste - Tule mukaanpiirin vastuullisuus verkostoon!

Mikä ihmeen vastuullisuusverkosto? Tule juttelemaan kestävästä kehityksestä ja tutustu samalla piirin vastuullisuusverkoston toimintaan. Verkoston tarkoituksena on tarjota verstaistukea jaajatustenvaihtoa lippukuntien vastuullisuustyöhön. Olisi mahtavaa, jos saisimme jokaisesta piirimme lippukunnasta edustajan tänne mukaan!

Ko-Gi raportti kuntoon

Moi Ko-Gi kurssin käynyt! Jumittaako Ko-Gi raportin teko? Tällä pisteellä saat vinkkejä, miten viimeistellä roikkumaan jäänyt Ko-Gi raportti ja nappulat vihdoin kaulaan.  Minkään Ko-Gi kurssin suorittamisesta ei ole liian pitkä aika: viimeistely raportille on mahdollista, ja tosi hyvä ajankohta voisi olla juuri NYT! Ei haittaa myöskään, jos yhteys alkuperäiseen ohjaajaan on kadonnut, voimme tarjota halutessasi uuden ohjaajaan ja vaikka miettiä kehittämis tehtävänkin aiheen uudestaan. Mikäli on haasteita järjestää itselleen kirjoitusaikaa, siihenkin meillä on ajatuksia tarjolla. Eli rohkeasti mukaan japohtimaan miten just sun raportti saadaan maaliin!

Kutsu valmentaja kylään!

Tiesitkö, että piirin jokaisella alueella toimii valmentajia, joiden pestinä on tukea lippukuntia erilaisissa partioarjen tilanteissa? Tuntuuko, että ulkopuolinen tuki voisi auttaa juuri teidän lippukuntaanne eteenpäin? Lippukuntapäivässä voit tulla kuulemaan lisää valmentamisesta ja tekemään valmennustilauksen eli kutsua valmentajan kylään. Tervetuloa siis moikkaamaan valmennuksen omalle standille! 

Moninaisuus partiossa

Mitä moninaisuus partiossa tarkoittaa? Miten moninaisuus toteutuu lippukunnassanne? Tule tutustumaan uusiin toimintatapoihin ja siihen, miten tekin voitte edistää moninaisuutta omassa toiminnassanne. Pisteeltä saa lisäinfoa ja tukea myös Tervetuloa partioon - kurssin järjestämiseen lippukunnassa tai alueella.

Klo 17 Iltaohjelma: Amazing Race Nummela Edition

Tässä ohjelmassa kisataan pienissä joukkueissa mahtavista palkinnoista! Ihan miljoonaa euroa ei ole tarjolla, sen sijaan kaikki kisaajat palkitaan ja ilta päättyy yhteiseen tapahtumaan. Iltaohjelman kesto noin 2 tuntia.



The Scout Fair will gather all Scouts that act in local groups to meet, learn and get inspired!

Ilmoittaudu viimeistään: 22.10.2023

Osallistumismaksu: Maksuton piirin tarjoama tapahtuma

Lisätietoja:
- teea.forsstrom@partio.fi (Lippukuntapäivän osio)
- pauli.palo@partio.fi (syyskokoukseen liittyvät asiat)
- uusimaa@partio.fi/050 446 0057 (ilmoittautumiseen liittyvät asiat)

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Kokoukset, Hyvä olla, Katsomus, Ohjelma, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa