Ko-Gilta intoa ja näkemyksiä partiotoimintaan!

Ilmoittautuminen vuoden 2019 Ko-Gi-kursseille eli partiojohtajan jatkokursseille on alkanut!

Partiojohtajan jatkokoulutus eli Ko-Gi (Kolmiapila-Gilwell) on tilaisuus oppia itsestään ja johtajuudesta, tutustua toisiin partiolaisiin ympäri Suomen ja saada uutta intoa ja ideoita partiotoimintaan. Koulutus on suunnattu yli 22-vuotiaille partiojohtajille, jotka ovat toimineet johtajapesteissä ja haluavat kehittää edelleen itseään ja partioliikettä.

Koulutus ei maistu paperilta, vaan sen leiriosa toteutetaan luonnossa ja kurssivartioittain. Toimintaosalla kouluttautuja puolestaan pääsee konkreettisesti parantamaan partiotoiminnan laatua esimerkiksi omassa lippukunnassaan tai piirissä. Kurssi antaa ideoita ja intoa partiotoimintaan, ja moni partiojohtaja on Ko-Gin jälkeen löytänyt tiensä aivan uusien pestien pariin.

Kaiken muun partiotoiminnan tavoin Ko-Gi on kokemus, joka antaa eväitä elämään myös partion ulkopuolella. Aikuinen partiolainen pääsee harvoin oppimaan ja osallistumaan ilman johtajan vastuuta, mutta Ko-Gi tarjoaa tähän tilaisuuden.

Ilmoittautuminen vuoden 2019 Ko-Gi-kursseille päättyy 31.1.2019 (ruotsinkieliselle kurssille 6.1.2019). Ilmoittautumisohjeet ja kattavan Ko-Gi-infon löydät osoitteesta www.partio.fi/kogi.

Kurssimaksuun voi hakea tukea:

  • Kurssilaisen oma lippukunta voi anoa kunnalta, seurakunnalta tai muulta taustajärjestöltä tukea koulutusmaksuihin.
  • Suomen Pyhän Yrjänän Partiokillat myöntävät stipendejä koulutukseen valituille: http://spyp.fi/
  • Piiritoimijat voivat anoa avustusta piiristä vapaamuotoisella hakemuksella 30.4.2019 mennessä.

Lisätietoja Ko-Gi-kurssista voit kysyä Uudenmaan Partiopiirin vastaavalta koulutusohjaajalta Elina Siraiselta, elina.sirainen(at)uusimaa.partio.fi.