Kiitos adventtikalenterikampanjasta!

Tänäkin vuonna uusmaalaiset lippukunnat osallistuivat aktiivisesti varainkeruukampanjaan ja onnistuivat keräämään tärkeitä varoja toimintaansa. Kampanjapäälliköt koordinoivat kalenterimyyntiä upeasti ja tsemppasivat jäseniä jalkautumaan myyntipaikoille koronavuosien jälkeen!

Räpiköivä lintu tonttulakki päässä

Uudenmaan Partiopiirin lippukunnat myivät yhteensä n. 31 700 kalenteria ja keräsivät käyttöönsä n. 143 000 euroa. Tämä on merkittävä summa ja osoittaa jälleen joulukampanjan tärkeyden lippukuntien toiminnan ja projektien rahoittamisessa. Myyntiolosuhteet näyttävät palautuvan koronavuosien jälkeen, sillä jopa 27 lippukuntaa onnistui nostamaan jäsenkohtaista myyntiään viime vuoteen verrattuna. 10 ahkeraa partiolaista myi yli 100 kalenteria ja sai kultaisen tonttumerkin!

Suurimmat kokonaismyyntimäärät saavuttivat lippukunnat Vihterä, Järvenpään Scoutit sekä Meripartio Porvoon Pooki. Määrällisesti myyntiään kasvattivat eniten Järvenpään Metsänkävijät, Järvenpään Scoutit ja Mäntsälän Metsäkävyt. Keskiarvomyynti jokaista jäsentä kohti oli suurin Lohjanjärven Loiskeessa, Martin Partiossa ja Järvenpään Scouteissa. Jäsenkohtaista keskiarvomyyntiä nostivat eniten Martin Partio, Lohjanjärven Loiske ja Sammon Takojat.

Suurkiitos ihan kaikille – kampanjapäälliköille, ryhmänjohtajille ja tietenkin myyjille kampanjan toteuttamisesta näinä haastavina aikoina! Kiitos myös teille, jotka olette tukeneet paikallista partiotoimintaa ostamalla kalenterin!