Haemme projektikoordinaattoria kesän 2021 partioleireille

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen projektikoordinaattoria organisoimaan kesällä 2021 pidettäviä partioleirejä!

Heinäkuussa 2021 järjestetään Hangon Syndalenissa kaksi partioleiriä, Valkama (11.-18.7.2021) ja Väiski (21.-28.7.2021). Molemmille leireille odotetaan noin 2000-3000 osallistujaaProjektikoordinaattorina työtehtäviisi kuuluu tapahtumien järjestäminen tiiviissä yhteistyössä kahden vapaaehtoisista koostuvan projektiorganisaation kanssatapahtumien välisen yhteistyön koordinoiminen sekä viestintään ja markkinointiin liittyvät asiat. Projektikoordinaattorina vastaat asiakaspalvelusta ja ilmoittautumis-/osallistujarekisterin hoitamisesta. Lisäksi olet mukana sidosryhmätyössä, yhteistyösopimusten laatimisessa sekä leirin talouden ja hankintojen seurannassa.  

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta projektityöskentelystä ja projektien talouden hallinnasta sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Luot ympärillesi leppoisaa tunnelmaa ja pidät porukan hyvällä mielellä. Osaat kuitenkin toimia tarvittaessa napakasti, tehdä päätöksiä itsenäisesti ja priorisoida asioita. Nautit kovenevasta työtahdista ja ison vapaaehtoisporukan keskellä työskentelystä. Olet itsenäinen, tarkka ja täsmällinen, pystyt selkeään kielelliseen ilmaisuun ja osaat sujuvasti käyttää Office-ohjelmia O365-ympäristössä ja monipuolisesti erilaisia viestintäkanavia. 

Työ on kokoaikainen (38 h 25 min/vko) ja jakaantuu myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Sopimuksen mukaan myös osa-aikainen ennen vuotta 2021. Työn sijaintipaikkana on PartioasemaScoutstationen Helsingin Töölössä sekä kesällä 2021 Hangossa Syndalenin leirialueTarjoamme aidosti monipuolisen työn nuorekkaassa ja mukavassa työympäristössä sekä kilpailukykyiset edut. 

Työsuhteesta vastaa Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry ja lisätietoja antaa SP-FS järjestöpäällikkö Tea Hurme, 050 446 0055, tea.hurme@partio.fi. 

Hae tehtävään sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 4.10.2020. Täytä lomakkeeseen palkkatoiveesi. Työhaastattelut järjestetään 9.10. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 30.9.2021. 

Lisätietoja: 

 

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry käsittelee hakijoiden henkilötietoja Henkilöstön henkilötiedot –tietosuojaselosteen mukaisesti.