Hae ohjaajaksi partiokerhoon

Leirikesä ry hakee ohjaajia partiokerhoihin koulupäivien yhteyteen lukuvuodeksi 2023–24 eri puolille maata. Olisitko sinä kiinnostunut kerhojen ohjaamisesta peruskoulujen lukuvuoden aikana?

Partiokerhot ovat Harrastamisen Suomen mallin mukaista toimintaa. Kerhoja vedetään kouluilla arkena kello 12–18 välisenä aikana. Kerhot kestävät yleensä tunnin kerrallaan ja käynnistyvät syyskuussa 2023. Kerhoja voi olla yksi tai useampi viikossa, riippuen paikkakunnasta ja ohjaajasta. Partiokerhojen ohjelma ammentaa partio-ohjelmasta ja se toteutetaan valmiiden ohjelmarunkojen pohjalta. Ohjaajia on kussakin kerhossa ryhmäkoosta ja kunnasta riippuen 1–2. Osallistujat ovat peruskouluikäisiä.

Partiokerhot toteutetaan yhteistyössä Suomen Partiolaisten kanssa. Ohjelma ei kuitenkaan ole virallista partiotoimintaa, eikä ohjaajilta tai osallistujilta edellytetä partion jäsenyyttä tai partiotaustaa.

Kerho-ohjaajan tehtävät

  • vastaa osaltaan kerholaisten hyvinvoinnista työtiiminsä kanssa
  • auttaa ja pitää huolta kerholaisista
  • suunnittelee ja toteuttaa ohjelmia valmiin ohjelmarungon pohjalta
  • osallistuu järjestettävään henkilökuntakoulutukseen
  • vastaa omalta osaltaan kerhon turvallisuudesta ja sisällöstä
  • vastaa omalta osaltaan kerhon ja kodin välisestä yhteydenpidosta
  • huolehtii omalta osaltaan kerhon suhteista kouluun
  • osallistuu kerhopaikan puhtaanapitoon ja siivoukseen
  • hoitaa muut esihenkilön antamat tehtävät

Työ sopii hyvin opiskelijalle, osa-aikatyötä tekevälle tai muulle henkilölle, joka on käytettävissä kerhojen ohjaamiseen arkisin aikavälillä 12–18. Työtehtävästä maksetaan palkkaa 12,12–12,28 euroa/tunti. Mahdollisesta suunnittelu- ja valmistelutyöstä maksetaan erillinen korvaus. Partiokerho-ohjaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.

  • Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
  • palkkaluokka G16B

Tehtävään hakeminen

Uudenmaan Partiopiirin alueen kunnista vetäjiä etsitään tällä hetkellä ainakin Hyvinkäälle, Järvenpäähän, Karkkilaan, Keravalle, Lapinjärvelle, Lohjalle, Loviisaan, Nurmijärvelle, Mäntsälään, Porvooseen ja Tuusulaan. Voit mainita hakemuksessa kiinnostuksesi myös muiden kuntien osalta.

Haluaisitko kerho-ohjaajaksi ja missä voisit kerhoja vetää?

 Täytä lomake tästä linkistä

Täytä hakemus maanantaihin 26.6.2023 kello 16.00 mennessä.

Lisätietoja:

Helka Körkkö, kerhotoiminnan päällikkö
helka.korkko@leiri.fi
044 723 8121

*Kaikilta kerho-ohjaajaksi valituilta henkilöiltä tullaan pyytämään rikosrekisteriote

Leirikesä ry on Suomen suurin lasten leirijärjestö. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toimintaa avustavat Stea ja useat kaupungit sekä säätiöt. Leirikesä on osa Pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.  

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry (SP-FS) on Suomen suurin nuorten vapaaehtoisjärjestö.

Harrastamisen Suomen malli on Opetus- ja kulttuuriministeriön toimintamuoto, jonka tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

Harrastamisen Suomen malli