Hae partiokerhon vetäjäksi

Kunnat hakevat nyt harrastusten ohjaajia koulupäivän yhteyteen osana harrastamisen Suomen mallia. Myös partiokerhojen vetäjiä toivotaan monessa kunnassa. Oletko sinä 18 vuotta täyttänyt partiolainen, joka voisi ohjata partiokerhoa lähikoululla keväällä tai syksyllä esimerkiksi kerran viikossa? Ohjaamisesta maksetaan palkkaa.

Ilmoita kiinnostuksestasi tämän linkin kautta

Uudenmaan Partiopiirin alueen kunnista vetäjiä etsitään juuri nyt Hankoon, Hyvinkäälle, Järvenpäähän, Karkkilaan, Keravalle, Kirkkonummelle, Kouvolaan, Lohjalle, Loviisaan, Mäntsälään, Nurmijärvelle, Porvooseen, Siuntioon, Vihtiin ja Virolahdelle.

Syksylle 2022 vetäjiä etsitään edellisten kuntien lisäksi Pornaisiin ja Raaseporiin.

Inkoossa ja Sipoossa toimii jo partiokerhoja, mutta halutessasi voit ilmoittautua myös näiden kuntien alueella, koska vetäjiä saatetaan tarvita enemmän.

Partio on luonut valmiin materiaalin, jonka avulla kerhon vetäminen onnistuu. Halutessaan ohjelmaa voi kuitenkin muokata ja suunnitella lasten toiveiden mukaan. Työ sopii hyvin opiskelijalle tai muulle henkilölle, joka on päiväsaikaan käytettävissä kerhojen ohjaamiseen.

Lisätietoja kerhoihin liittyen antaa Uudenmaan Partiopiirin järjestökoordinaattori Nina Miettinen: nina.k.miettinen@partio.fi / 0504460056.