Avoimet partiotapahtumat kutsuvat mukaan ympäri Uusimaata syksyllä 2019

Syksyn alkaessa partiotoiminta käynnistyy kesätauoltaan eri puolilla Uuttamaata – nyt on siis paras aika tulla mukaan! Partiolaiset Uudellamaalla kutsuvat sinut nyt iltanuotiolleen ja “koloilleen”. Elo-syyskuun avoimet tapahtumat päivittyvät tälle sivulle. Katso oman alueesi tapahtumat ja tule tutustumaan!

Hanko

klo 14-18 Furunäsin laavulla

Tervetuloa mukaan starttaamaan uusi kaksikielinen partiolippukunta Hangon Meripartio käyntiin! Tule kuulemaan alkavista ryhmistä ja tutustumaan partiotoimintaan! Voit testata riippumattoa, tehdä kaarnaveneen ja paistella eväitä nuotiolla.

Katso lisää

Järvenpää

klo 18-19.30 Rantapuistossa, Järvenpäässä

Tervetuloa starttaamaan Scouttien toimintakausi koko perheen voimin! Tapahtumassa yhteistä grillailua ja mukavaa tekemistä. Lisäksi tietoa ryhmistä ja syksyn toiminnasta. Scoutit tarjoaa partiotoimintaa alle kouluikäisistä aikuisiin.

Katso lisää

Karkkila

klo 18 Raudanreippaiden kokoontumistilan pihapiirissä (Huhdintie 23-25, Karkkila)

Raudanreippaiden partiokausi startataan käyntiin aloitustilaisuudessa kolon pihapiirissä. Tapahtumaan ovat tervetulleet kaikki jäsenet perheineen sekä partiosta kiinnostuneet aikuiset ja lapset! Paikalla puffetti, joten pikkurahaa mukaan! Ohjelmassa hauska rastirata.

  • Ilmoittaudu etukäteen Suville (suvi@suvirak.fi, 040 5400 446)

katso lisää

Kerava

klo 18-20 Sammon Takojien kokoontumistilassa, Nahkurinpolku 2:n kerhotila, Kerava

Tervetuloa kokeilemaan partiota Sudenpentujen avoimet ovet -tapaamiseen klo 18-19 ja uusien vetäjien ja kiinnostuneiden aikuisten tapaaminen tämän jälkeen klo 19-20.

Uusi Sudenpentujen ryhmä ( 7-9v ) ja/tai Seikkailijoiden ryhmä ( 10-12v ) pääsee aloittamaan heti, kun saamme vahvuutemme pari aikuista lisää. Varmista lapsellesi paikka Sammon Takojista ja lähde mukaan toimintaan! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä saat pariksesi jo viime vuonna ryhmää vetäneen aikuisen. Lisäksi vetäjien tukena toimii huikea taustatiimi sekä piirijärjestö erilaisine koulutuksineen, joihin voi halutessaan osallistua.

katso lisää

Kirkkonummi

klo 18 Masalan kirkolla

Tervetuloa Kuninkaantien Kipinöiden syysstarttiin Masalan kirkolle niin uudet tutut kuin vanhat konkaritkin!

Katso lisää

Lohja

klo 11-13 Petter Forsströmin puisto, Lohja

Tervetuloa starttaamaan partiosyksy porukalla! Luvassa makkaranpaistoa ja aarrejahtia sekä muuta kivaa koko perheelle.

Katso lisää

Nurmijärvi

klo 18-19 Jukolan Veljien ja Siskojen kokoontumistilassa, Pappilantie 3, Nurmijärvi

Tervetuloa tutustumaan JuVeSin toimintaan! Uusien partiolaisten vanhemmille ja kiinnostuneille aikuisille on luvassa vanhempainilta, ja  lapset pääsevät kiertämään rastirataa! Tarjolla on pientä syötävää ja mehua. Tervetulleita ovat kaikenikäiset partiosta kiinnostuneet! Mukaan tarvitset säänmukaisen vaatetuksen ja oman mukin.

Katso lisää

Porvoo

klo 18-19.30, Tuomiorovastilan piha, Suomenkyläntie 6, 06100 Porvoo

Porvoon Polunlöytäjien lettukesteissä luvassa herkuttelua ja leikkejä! Tuotto suunnataan laulukirjoihin. Omat ruokailuvälineet mukaan.

  • Ilmoittaudu mukaan numeroon 0405025566

Raasepori

klo 17.30 kahvila Fiskarsin Pesulassa, Hälleforsintie 1, Raasepori

Partiolippukunta Polaris jatkaa jälleen toimintaansa tämän syksyn aikana. Nyt kutsummekin kaikki partiotoiminnasta kiinnostuneet aikuiset info- ja keskustelutilaisuuteen. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan lisää ja kyselemään!

Katso lisää

Sipoo

klo 18-19.30 Sipoon Hukkien kokoontumistilassa, Kylävuorentie 22, 04130 Sipoo

Tervetuloa nuotioiltaan partiolaisten kanssa! Luvassa on rentoa yhdessäoloa, pientä purtavaa ja katsaus Sipoon Hukkien syksyyn. Ota mukaan oma muki.

Katso lisää

Siuntio

klo 10-14 Sjundeå Svenska Skola, Koulutie 3, 02580 Siuntio

Koskikarat esittelevät toimintaansa Siuntio-päivänä ja myyvät lettuja!

Tuusula

klo 18 Nahkelan koululla (Nahkelantie 397, Nahkela)

Tervetuloa kokeilemaan, sopisiko partio juuri sinulle! Kaudenaloitustapahtuma on kaikille avoin. Illan aikana sovitaan syksyn ryhmien kokoontumisajat.

katso lisää

Virolahti

klo 18-21 Pihlajan Mäkipirtillä

Rajan Reippaiden syyskausi startataan yhteisellä kokoontumisella. Jo toiminnassa mukana olevat partiolaiset sekä partiosta kiinnostuneet, tervetuloa koko perheiden voimin!

Katso lisää

Tutustu kaikkiin Uudenmaan alueen suomenkielisiin partiolippukuntiin täällä.