Tammikuu on uusi elokuu

25.11.2016,

Tammikuu on edelleen uusi elokuu, siis loistava aika aloittaa uusia ryhmiä. Jos ryhmälle löytyy johtajat, niin ei ole mitään syytä odottaa toiminnan aloittamista elokuuhun vaan vuodenvaihde on ihan oivallinen aika aloittaa uusi harrastus. Jos taas uuden ryhmän perustaminen on mahdotonta, kannattaa täydentää vanhoja ryhmiä. Kuinka monta uutta partiolaista teille mahtuisi mukaan?

Tukea uusien ryhmien perustamiseen saa piirin Hautomo-ryhmältä ja piiritoimistolta. Kannattaa myös miettiä vaihtoehtoja perinteisille ryhmille! Aloittaisiko lippukunnassanne sisuryhmä tai englanninkielinen ryhmä? Erilaiset ryhmät houkuttelevat myös uusia aikuisia mukaan.

Piiri tukee vuoden alun jäsenhankintaa seuraavasti:

  • Apua lippukunnan markkinointitapahtuman järjestämiseen ja tukea sen markkinointiin (ota yhteyttä piiritoimistoon tai suoraan petra.valkonen@partio.fi)
  • Aikuisille voi järjestää tunnelmallisen iltanuotiotapahtuman. Sen tueksi on tehty valmis ohjelmapaketti (joka tuotettiin syksyksi 2016, mutta on edelleen erittäin käyttökelpoinen). Ohjelmapaketti on lähetetty lippukuntiin sähköpostitse.
  • Tulossa on erilaisia jaettavia some-kuvia. Pääviestinä on ”partio on aikuiselle hyvä vapaaehtoistyöpaikka ja maailman paras harrastus”.
  • Joulukuun aikana tiedottajille toimitetaan valmiis uutispohja laitettavaksi lippukunnan nettisivuille.
  • Joulukuun aikana tiedottajille toimitetaan valmis juttupohja, jonka lippukunta voi itse lähettää paikallislehteen.
  • Muistattehan piiritoimistolta lainattavat markkinointimateriaalit ja ilmaiset esitteet – niitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Lisätietoa erilaisista materiaaleista: https://uusimaa.partio.fi/lippukunnan-arki/lisaa-partiolaisia/

Edellä mainittujen lisäksi on olemassa esimerkiksi pohja partion ilmapalloille, jos haluatte sellaisia lippukunnalle tilata.

Aikuiset, Partio nosteessa, Uutiset , , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi