Ko-Gilta intoa ja näkemyksiä partiotoimintaan

15.12.2017,

Partiojohtajan jatkokoulutus eli Ko-Gi (Kolmiapila-Gilwell) on tilaisuus oppia itsestään ja johtajuudesta, tutustua toisiin partiolaisiin ympäri Suomen ja saada uutta intoa ja ideoita partiotoimintaan. Koulutus on suunnattu yli 22-vuotiaille partiojohtajille, jotka ovat toimineet johtajapesteissä ja haluavat kehittää edelleen itseään ja partioliikettä.

Koulutus ei maistu paperilta, vaan sen leiriosa toteutetaan luonnossa ja kurssivartioittain. Toimintaosalla kouluttautuja puolestaan pääsee konkreettisesti parantamaan partiotoiminnan laatua esimerkiksi omassa lippukunnassaan tai piirissä. Kurssi antaa ideoita ja intoa partiotoimintaan, ja moni partiojohtaja on Ko-Gin jälkeen löytänyt tiensä aivan uusien pestien pariin.

Kaiken muun partiotoiminnan tavoin Ko-Gi on kokemus, joka antaa eväitä elämään myös partion ulkopuolella. Aikuinen partiolainen pääsee harvoin oppimaan ja osallistumaan ilman johtajan vastuuta, mutta Ko-Gi tarjoaa tähän tilaisuuden.

Ilmoittautuminen vuoden 2018 Ko-Gi-kursseille tapahtuu vuodenvaihteessa. Ilmoittautumisaika päättyy 31.1.2018. Ilmoittautumisohjeet ja kattavan Ko-Gi-infon löydät osoitteesta lippukunta.partio.fi. Lisätietoja voi kysyä Uudenmaan Partiopiirin vastaavalta koulutusohjaajalta Elina Siraiselta, elina.sirainen@uusimaa.partio.fi.

Kurssimaksuun voi hakea tukea:

  • Suomen Pyhän Yrjänän Partiokillat myöntävät stipendejä koulutukseen valituille. Lisätietoja piirin sivuilta.
  • Kurssilaisen oma lippukunta voi anoa kunnalta, seurakunnalta tai muulta taustajärjestöltä tukea koulutusmaksuihin.
  • Piiritoimijat voivat anoa avustusta piiristä vapaamuotoisella hakemuksella, ohjeet piirin sivuilla.

Jos et ole vielä käynyt partiojohtajan peruskoulutusta tai joku muu partiokurssi kiinnostaisi enemmän, lisätietoa löydät piirin tapahtumakalenterista.

Aikuiset, Koulutus, Uutiset , , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi