Vaeltajaohjelmaryhmä etsii toista puheenjohtajaa

Vaeltajaohjelmaryhmä organisoi ja kehittää Uudenmaan sekä Pääkaupunkiseudun vaeltajille suunnattua partiotoimintaa. Ryhmä toimii yhteistyössä PäPan kanssa. Toimintamme koostuu vaeltajatapahtumien suunnittelusta sekä erilaisista projekteista, jotka tukevat paikallisten vaeltajavartioiden toimintaa.

Vaeltajaohjelmaryhmän puheenjohtajana pääset johtajaparisi kanssa johtamaan noin kuuden henkilön kokoista rentoa ryhmää sekä ideoimaan uusia tapoja toteuttaa ja mahdollistaa vaeltajaohjelmaa. Koska ryhmä on vielä suhteellisen uusi ei kiveen hakattuja toimintatapoja ole vielä kerennyt muodostua, joten sinulla on myös hyvä mahdollisuus tuoda ryhmään uusia tuulia. Parijohtajuus keventää myös taakkaa yhden ihmisen harteilta, kun voitte johtajaparisi kanssa sparrailla ideoita ja jakaa vastuualueita.

Vaeltajaohjelmaryhmän toiminta yleisesti pitää sisällään aktiviteettivinkkien kirjoittamista vaeltajien uutiskirjeeseen, sisällöntuotantoa WhatsApp-listalle sekä vuosittaisen suunnittelun seuraavana vuonna järjestettävistä vaeltajatapahtumista. Vaeltajaryhmä kokoontuu n. 5-8 kertaa vuodessa. Ryhmän puheenjohtajana voit odottaa:

  • Hyväntuulista ja innostavaa tekemistä, jossa pääset jättämään oman kädenjälkesi uusmaalaiseen vaeltajatoimintaan
  • Oman johtajuutesi kehittymistä sekä kokemusta piirin ryhmän johtamisesta
  • Pääset oppimaan uutta sekä jakamaan kokemuksiasi vaeltajaikäkaudesta ja vaeltaja-toiminnasta

Vaeltajaohjelmaryhmässä meille on tärkeää, että jokaisella vaeltajalla on mahdollisuus omaan vartioon ja aikuisen luotsin tukeen sekä oman ikäkauden ohjelmaan. Ryhmänä kokeilemme rohkeasti uutta ja tartumme toimeen. Aiempi kokemus piiripesteistä tai vaeltajaohjelmasta ei ole välttämätöntä vaan tärkeintä on oma kiinnostus ja halu kehittää vaeltajatoimintaa.

Jos pesti nappasi sinun kiinnostuksesi, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Hae pestiin

Yhteydenotot:
Ryhmän puheenjohtaja
Sofia Fabritius
sofia.fabritius@partio.fi