Syksyn aluetapaamiset järjestetään uudella tavalla

Uudenmaan Partiopiirin alueella järjestetään syksystä 2022 alkaen kaksi koko piirin yhteistä aluetapaamista vuodessa. Aluetapaamiset on suunnattu lippukunnan- ohjelma- ja pestijohtajille. Lisäksi johtokolmikoille on luvassa marraskuussa Suomen Partiolaisten johtokolmikkoilta!

Uudenmaan syksyn aluetapaaminen 20.9.

Syksyn aluetapaamisen päivämäärä on tiistai 20.9. ja se järjestetään Teamsin välityksellä. Tapaamisen alussa on ensin kaikkien yhteistä aikaa, jonka jälkeen jakaannutaan alueittain ryhmiin.

Aluetapaaminen on edelleen paikka, jossa tapaat alueesi muita johtokolmikoita ja valmentajia. Sen lisäksi, että pääsette keskustelemaan alueenne ajankohtaisia kuulumisia, saatte piirin yhteisessä osuudessa tietoa ajankohtaisista partioasioista.

Piiritoimiston aluetyöntekijät koordinoivat tapaamisia ja niihin ilmoittaudutaan Kuksan kautta. Halutessanne voitte alueenne ja valmentajienne kanssa sopia syksylle useampia omia tapaamisia kasvotusten.

ILMOITTAUDU syksyn ALUETAPAAMISEEN!

Johtokolmikoille lisää vertaistukea 8.11.

Uudistuksen myötä johtokolmikoille on luvassa myös tiistaina 8.11. Suomen Partiolaisten järjestämä johtokolmikkoilta, jossa pääset keskustelemaan pestikollegoidesi kanssa Teamsissa. Tapaamisesta tulee lisätietoa lähempänä ajankohtaa, mutta laita päivämäärä jo kalenteriisi!

Johtokolmikon jäsen, laita kalenteriin:

  • Uudenmaan aluetapaaminen ti 20.9.
  • Johtokolmikkotapaaminen ti 8.11.