Partioviikolla tapahtuu – katso Uudenmaan kaikille avoimet retket, nuotioillat ja muut tapahtumat

Partio näkyy ja kuuluu huhtikuun viimeisellä viikolla eri puolilla Suomea, kun on Partioviikon aika! Partiolaiset Uudellamaalla kutsuvat sinut avoimille retkille, iltanuotiolle ja jopa metsäkinoon. Katso oman alueesi tapahtumat ja tule tutustumaan!

Hanko

Tervetuloa laavuretkelle partiolaisten kanssa!

Katso lisää

Inkoo & Kirkkonummi

Partiolippukunta Kuninkaantien Kipinät tarjoaa työmatkalaisille aamukahvit Kirkkonummen Masalan asemalla. Tervetuloa kahvittelemaan ja kysymään lisää partion toiminnasta Kirkkonummella!

Katso lisää

Tervetuloa partiolaisten iltanuotiolle Veikkolan keskustaan! Illan aikana pääset kuulemaan partiolauluja, leikkimään leikkejä ja pitämään hauskaa yhdessä. Tarjolla on makkaraa ja tikkupullaa - tule viettämään mukavaa iltaa nuotion ääreen!

Katso lisää 

Inkoon keskustaan nousee Partioviikon kunniaksi leiri, jonka portit ovat avoimet kaikille! Tarjolla on ohjelmaa ja leirinuotioevästä kaikenikäisille lapsille ja nuorille sekä kahvia ja makkaraa uusille ja vanhoille aikuisille tulten äärellä.

Katso lisää

Partiolippukunta Kuninkaantien Kipinöiden nuoret järjestävät varainkeruutempauksen vaellustaan varten - tule herkuttelemaan!

Katso lisää

Partiolippukunta Kantvikin Tulentekijät järjestää koko kylän lettukestit Kirkkonummen Kantivikissa! Tapahtumassa pääset tutustumaan oman kylän partiolaisiin ja Kantvikin Tulentekijöiden toimintaan.

Katso lisää

Lohja, Vihti & Karkkila

Tervetuloa tutustumaan partiolippukunta Vihterän toimintaan Nummelaan! Tarjolla on tekemistä niin lapsille kuin aikuisille.

Katso lisää

Tervetuloa iltanuotiolle Karkkilassa! Partiolippukunta Raudanreippaat järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman tapahtuman, jossa pääset tutustumaan partiotoimintaan sekä viettämään mukavaa iltaa nuotion äärellä.

Katso lisää

Aurlahden rannassa kahvitallaan ja paistetaan lättyjä ja tikkupullaa Partioviikon lauantaina! Lohjan partiolippukunnat järjestävät maksuttoman ja kaikille avoimen tapahtuman, jossa voit kokea partioelämyksiä ja kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä partiosta.

Katso lisää

Jo perinteeksi muodostunut Virkkalan partiolaisten tikkarijuoksu tulee taas! Virkkalan Tulentekijät jakavat tikkareita ja esittelevät toimintaansa Virkkalan keskustassa.

Katso lisää

Hyvinkää & Nurmijärvi

Tervetuloa tutustumaan Hyvinkään partiolippukunta Martin Partion toimitiloihin eli "partiokololle" - avoimet ovet kolmena iltana!

Katso lisää

Partiolippukunta Hyvinkään Nummenpojat tarjoaa työmatkalaisille iltapäiväkahvit Hämeenkadun rautatiesillalla. Tervetuloa kahvittelemaan ja kysymään lisää partion toiminnasta Hyvinkäällä!

Katso lisää

Tervetuloa istumaan nuotion ääreen ja viettämään mukavaa iltaa partiolaisten kanssa Nurmijärven Lähtelän rantaan! Tule ottamaan selvää, mitä partio voisi tarjota juuri sinulle. 

Katso lisää

Tuusula, Järvenpää  & Kerava

Partiolaiset pystyttävät kolonsa Partioviikon kunniaksi Järvenpään Rantapuistoon! Tervetuloa kurkistamaan, miltä partiolippukunta Kiehisten toiminta näyttää.

Katso lisää

Tervetuloa kahvittelemaan partiolippukunta Eräkamujen kanssa! Partioviikon kunniaksi asemalla on tarjolla ilmaista kahvia keksin kera.

Katso lisää

Grilli-ilta kaikille partiosta kiinnostuneille aikuisille Järvenpään kävelykadulla - tule grillailemaan ja kuulemaan lisää partioharrastuksesta ja vapaaehtoistyöstä partiossa!

Katso lisää

Partiolippukunta Kiehiset järjestää Yrjönpäivän juhlan Järvenpään Seppälä-talolla. Sinäkin olet tervetullut tähän maksuttomaan tapahtumaan! Tule ottamaan selvää, millaista partiotoiminta on Järvenpäässä ja voisiko se kenties antaa elämyksiä sinullekin.

Katso lisää

Tervetuloa Partioviikon jumalanpalvelukseen Tuusulan Jokelaan! Kahvit tarjoillaan jumalanpalveluksen jälkeen, jolloin on mahdollisuus tutustua paikallisen partiolippukunnan, Jokipartion, toimintaan.

Katso lisää

Sipoo, Porvoo & Pukkila

Partiolaiset johdattavat kiinnostuneet ja tutustujat metsäretkelle Tolkkisissa, missä on mahdollisuus oppia itse tehden erilaisia erätaitoja partiolaistemme opastuksella.

Katso lisää

Söderkullassa on Partioviikon sunnuntaina luvassa koko perheelle sopiva elokuvaelämys ulkoilmassa leffaherkkuja nauttien! Samalla voit tutustua partioharrastukseen ja Puskapartiolaisten koloon Puskapirttiin, jossa avoimet ovet.

Katso lisää

Pukkilan Partio tarjoaa kahvit ja hauskaa partiotekemistä, jonka lomassa saat tietoa partiotoiminnasta Pukkilassa. Tapahtuma on kaikille avoin ja pääset myös tutustumaan Pukkilan Partion toimintatilaan eli "koloon".

Katso lisää

Virolahti

Tervetuloa tutustumaan Virolahden Rajan Reippaiden viikkotoimintaan! Kyseessä on tavallinen partiolippukunnan viikkokokous, johon vanhempien ja kenen tahansa muun on mahdollisuus osallistua.

Katso lisää

 

Myös kaikilla muilla Uudenmaan paikkakunnilla harrastetaan partiota – jos lähelläsi ei ole partioviikolla tapahtumaa, voit ottaa suoraan yhteyttä lähimpään lippukuntaan!