Osallistu #Uusimaavaikuttaa-somekampanjaan!

Vaalikevät on täällä! Kuntavaaleihin tutustuminen on oivallinen tapa tehdä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta lähestyttävämpää lapsille ja nuorille. Partio on kasvatusjärjestö, jonka yksi keskeisistä tavoitteista on kasvattaa nuorista yhteiskunnallisesti aktiivisia.

Uudenmaan Partiopiirin kuntavaaleihin liittyvä somekampanja on käynnissä 1.3.-13.6. Osallistu itse tai ryhmäsi kanssa kuntavaaleihin ja postaa siitä kuva Instagramiin! Kuva voi sisältää esimerkiksi Vaalipöllö-merkin aktiviteettien tekemistä tai vaalitapahtumaan osallistumista.

Postaa vaaliaiheinen kuvasi Instagramiin käyttäen hashtageja #uusimaavaikuttaa ja #uusimaapartio. Kaikkien #uusimaavaikuttaa -haasteeseen osallistuneiden uusmaalaisten partiolaisten kesken arvotaan palkintoja! Yksilöinä osallistuvien kesken arvotaan Valkama-ruokailuvälinesettejä ja ryhminä osallistuvien kesken arvotaan trangioita. Viimeinen osallistumispäivä on vaalipäivä 13.6.

Mikäli otat kuvan äänestämiseen liittyen, sinun ei tarvitse kertoa ketä olet äänestänyt. On myös hyvä muistaa, että vaalipaikalla ei ole suotavaa valokuvata.

Esimerkkejä tavoista osallistua kuntavaaleihin: