Ilmoita lippukunnan avoin koloilta piirille 14.1. mennessä

Miten teidän lippukuntanne kutsuu kiinnostuneet mukaan? Kaikille avoin koloilta tuo toimintaan uusia aikuisia ja lapsia!

1. Päättäkää tapahtuman konsepti

Järjestäisittekö tänä vuonna iltanuotion, retken, kahvinjakotempauksen, pop up -ravintolan tai metsäkinon? Kevyimmillään tapahtuma voi olla lippukunnan tai ryhmän aloitusilta, johon kutsutaan jäsenten lisäksi uudet partiosta kiinnostuneet!

Sovi johtajiston kanssa tapahtuman ajankohta, paikka ja konsepti. Lippukunnille on koottu valmiita partion markkinointitapahtumien konsepteja ideoinnin avuksi ja pohjaksi.

2. Ilmoittakaa tapahtuma piirille 14.1. mennessä

Luokaa tapahtuma Kuksaan ja lisätkää Uudenmaan Partiopiiri rinnakkaisjärjestäjäksi. Ilmoittakaa lisäksi tapahtumasta 14.1. mennessä piiritoimistolle sähköpostilla: uusimaa@partio.fi. Ilmoitettujen tapahtumien tietoja voi täydentää vielä 14.1. mennessä (tai jos tapahtuma on ennen/heti 14.1. jälkeen, viimeistään kuusi arkipäivää aiemmin).

Voitte käyttää tätä Kuksa-tapahtumapohjaa (huom. kirjaudu ensin Kuksaan ja klikkaa sitten linkkiä, niin pääset pohjaan). Tapahtumalla ei ole tarpeen kerätä ilmoittautumisia, ellei se ole välttämätöntä, vaan siitä tiedot siirretään piirin nettitapahtumakalenteriin.

Ajoissa ilmoitetut tapahtumat pääsevät kauden alun yhteiseen markkinointikampanjaan mukaan ja niistä tehdään Facebook- ja Instagram-mainokset.

3. Tilatkaa partion esitteitä

Partion aikuisrekryesitteitä voi nyt tilata lippukunnalle kerran vuodessa maksutta postitse! Alkuvuonna käytettävät materiaalit kannattaa tilata jo marraskuussa.