Hae mukaan Uudenmaan Partiopiirin jäsenkokousdelegaatioon!

Jäsenkokous on Suomen Partiolaisten ylin päättävä elin, joka järjestetään joka toinen vuosi. Sen tehtäviin kuuluu esimerkiksi järjestön päättäjien, kuten puheenjohtajiston valinta. Lisäksi jäsenkokous voi päättää esimerkiksi strategisista linjauksista partion toimintaan liittyen. Kokouksissa päätöksiä tekevät a-jäsenet eli partiopiirit, jotka asettavat edustajansa jäsenkokoukseen. Uudenmaan Partiopiirillä on vuoden 2024 jäsenkokouksessa yhdeksän tai kymmenen edustajaa, minkä lisäksi delegaatioon kuuluu joitakin varaedustajia.

Lue lisää jäsenkokouksesta | partio.fi

Jäsenkokousdelegaatioon haetaan erityisesti 15–22-vuotiaita

Jotta piirin jäsenkokousdelegaatiosta saataisiin mahdollisimman moninainen ja erityisesti nuorten, kohderyhmäikäisten partiolaisten ääni kuuluisi, avaa piirihallitus avoimen haun jäsenkokousdelegaatioon. Avoimen haun paikat on tarkoitettu ensisijaisesti noin 15–22 –vuotiaille (samoajille ja vaeltajille) partiolaisille, joilla on vahvaa kiinnostusta osallistua ja oppia vaikuttamisesta sekä järjestötoiminnasta. Paikkojen määrää ei ole ennalta rajoitettu.

Uudenmaan Partiopiirin edustajat valitaan maaliskuun lopulla piirin kevätkokouksessa. Piirihallitus tekee kokoukselle pohjaehdotuksen nimettävistä edustajista.

Tämän vuoden jäsenkokous järjestetään Tampereella 16.–17.11., mutta reissuun lähdetään jo perjantaina iltapäivällä. Lisäksi edustajilta odotetaan osallistumista delegaation ennakkokokouksiin, joissa käydään läpi kokousasioita ja esimerkiksi haastatellaan henkilövaalien ehdokkaita.

Hyvä kokousedustaja on särmä ja avoin partiolainen, jolla on rohkeutta kertoa mielipiteensä ja ottaa kantaa asioihin. Taustasi voi olla lähes millainen tahansa, mutta jonkinlainen ymmärrys partiotoiminnasta on eduksi.

Hakuaika päättyy 25.2.2024.

Lisätietoa

Lisätietoja jäsenkokouksesta ja kokousedustajien hausta saa piirinjohtaja Pauli Palolta (pauli.palo@partio.fi tai +358 400226098).