Uusimaa – Retkiruokakoulutus

Kaipaatko uusia retkiruokaideoita? Tiedätkö, mikä on Tarzan-pihvi tai miten täytekakku tehdään trangialla? Tällä kurssilla harjoitellaan monipuolisesti ruuan valmistusta nuotiolla ja retkikeittimillä, mutta ennen kaikkea syödään hyvin!

Kurssin jälkeen on mahdollista hakea Gourmet retkikokki -osaamismerkkiä eli Open Badgea ja kertoa osaamisestaan maailmalle.  Kurssin osallistujamäärä on 6-20 hlöä.

At the course you will learn how to make varied and tasty food at a wilderness trip. We will use both campfire and camp cooker. After the course you have earned the Gourmet retkikokki Open Badge as a course certificate.

Osallistumismaksu: 20 €
Ilmoittaudu viimeistään: 23.10.2020
Lisätietoja: Sari Kekki, tyylikki(at)netti.fi 040 5300 985

Vallitsevasta koronapandemiasta johtuen ilmoittautumisen syksyn 2020 Uudenmaan partiopiirin tapahtumaan voi peruuttaa maksutta milloin vain. Ethän tule tapahtumaan, jos sinulla on jonkinlaisia oireita. Osallistumismaksu laskutetaan (ja ilmaisten tapahtumien kohdalla laskutetaan 20€), mikäli ilmoittautumista ei peruta, mutta osallistuja ei saavu paikalle.