Uusimaa – Perhepartio-ohjaajakoulutus

Oletko kiinnostunut perhepartiotoiminnasta tai toimitko perhepartioryhmässä ohjaajana? 

Perhepartio-ohjaajan koulutus on suunnattu juuri sinulle. Koulutuksen käytyäsi tunnet partio-ohjelmaa perhepartion kannalta ja tiedät, miten lapsia ja perheitä huomioidaan ohjattaessa toimintaa. Tunnistat, millainen on 3–6-vuotias lapsi ja millä tavoin hänen toimintaansa voi tukea. Osaat tehdä toimintasuunnitelman sekä suunnitella perhepartiotapaamisia. Koulutuksessa saat lisäksi paljon käytännön vinkkejä arkiseen partiotoimintaan ja pääset jakamaan kokemuksia ja ajatuksia piirin muiden perhepartion ohjaajien kanssa. Koulutus tarjoaa tietoa ja keinoja toimia ryhmässä ohjaajana, johtajana.  

Työskentelemme partiomenetelmän mukaisesi toiminnallisesti luonnossa ja toisiltamme oppien nousujohteisesti. Varaudu siis ulkoilemaan ja toimimaan vertaisryhmissä. 


Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä ja kiinnostus partiotoimintaan. Lisäksi on eduksi, jos on perustietoa partiosta (esim. Tervetuloa partioon -koulutus, jonka voi suorittaa mm. verkkokoulutuksena osoitteessa moodle.partio.fi). 

Ilmoittaudu viimeistään: 12.1.2024

Osallistumismaksu: 30 € (maksajana lippukunta) 

Lisätietoja: Lisätietoja antaa Timo Karkola, timo.karkola@partio.fi. Ilmoittautumisasioissa piiritoimisto, uusimaa@partio.fi/050 446 0057.