Uusimaa & PäPa – Ryhmänohjaajakouluttajakoulutus

Partiokoulutukset järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.
Koulutuksessa käsitellään samoajien ryhmänohjaajakoulutusta ja sen järjestämiseen liittyviä asioita. ROK-kouluttajan koulutuksessa saat perustietoa siitä, miten toteuttaa ROK-koulutus lippukunnassa tai alueella sekä vinkkejä siihen, miten omaa perinteistä ROK-kurssianne voisi edelleen kehittää. Saat mukaasi valmiiksi suunniteltuja ROK-rupeamia ja uuden ohjelmateriaalivihkon.

Koulutus sopii sekä lippukunnan uusille kouluttajille että kokeneille konkareille. Erityisen tarpeellinen koulutus on tarpoja- ja samoajaluotseille, ROK-koulutusten järjestäjille sekä lippukunnan ohjelmajohtajille. Koulutusta suositellaan myös pestijohtajille ja alueellisille pestivalmentajille.

Voitte tulla koulutukseen myös oman ROK-kurssinne tekijöiden kanssa esim. kurssinjohtajaparina tai vaikka koko staabin voimin. Tällöin teillä on mahdollisuus hioa oman kurssinne toteutusta koulutuksen yhteydessä omalla porukallanne.

Ilmoittaudu viimeistään: 20.10.2024

Osallistumismaksu: 20 €

Lisätietoja: Terhi Kanniainen (terhi.kanniainen@partio.fi). Ilmoittautumisasioissa ole yhteydessä piiritoimistoon (uusimaa@partio.fi, 050 446 0057).

Esteettömyys
Partioasema on esteetön tila. Huomioithan, että pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa saavuttaessa käynti Partioasemalle tapahtuu takapihalta hissillä. Hissin ulko-ovi on lukittu, joten mainitsethan tarpeestasi ilmoittautumisen lisätietokentässä, niin osaamme tulla avaamaan sinulle oven.

Otathan huomioon, että monet ihmiset ovat allergisia tai eri tavoin herkistyneitä. Vältä voimakkaita hajusteita ollessasi Partioasemalla. Kiitos, kun et ota lemmikkejä mukaan Partioasemalle.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hajuaisti, Hygienia, Hyvä olla, Katsomus, Lääkitys ja ensiapu, Lepo ja yöpyminen, Liikkuminen, Ohjelma, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa