Uusimaa – Ihastu uuteen pestiin <3

Painaako talven tummuus päälle?

Tuntuuko elämä harmaalta puurolta ilman valon pilkahdusta?

Oletko kyllästynyt vanhaan ja turvalliseen pestiisi jota olet rakastanut nyt jo kahden vuoden kriisin yli (mutta sydämessäsi tiedät että kaipaat jotain uutta, jotain jännittävää, jotain kiehtovaa)?

Tule löytämään uusi intohimosi!

Tänä ystävänpäivänä pääset tutustumaan jännittäviin, avoimiin ja meneviin pesteihin – ehkä sinäkin löydät uuden rakkaan piristämään alkavaa partiokevättä ??

14.2. kello 18-19 Uudenmaan Partiopiirin hallitus ja muut toimijat esittelevät teille millaisia pestejä piirissä on tarjolla. Jos olet miettinyt, että mitä ihmettä siellä piirin suunnalla oikein kaikki päivät oikein suhrataan, on helmikuussa oiva tilaisuus tulla kuulemaan piirin tarjoamista tilaisuuksista – nyt ilman sitoutumispakkoa!

Tutustumistilaisuuteen voi osallistua kaikki vauvasta vaariin ja suutarista narriin, saavu paikalle vain avoimin korvin, mielin ja sydämin (Uudenmaan Partiopiiri ei ole vastuussa päättömästä rakastumisesta, perhosista vatsassa tai heikottavista polvista – konsultoi piirihallituksen jäsentä jos koet obsessiivisia ajatuksia toiminnasta)!

Ilmoittaudu mukaan ja nähdään pian!

Welcome to find a new love of your life - new Scouting task! The board of Uusimaa Scouting Region will introduce all currently open volunteer positions, so this is your chance to hear about them and hopefully find one where you could start volunteering!

Ilmoittaudu viimeistään: 11.2.2024

Osallistumismaksu: Piirin tarjoama maksuton tapahtuma

Lisätietoja: Anna Kröger (anna.kroger@partio.fi). Ilmoittautumisasioissa piiritoimisto uusimaa@partio.fi/09 8865 1400.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Tapahtuma, Hyvä olla, Kieli, Kuuloaisti, Näköaisti, Ohjelma

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa