Uusimaa – Akela- ja sampokoulutus

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.
Oletko uusi 7–9 v. sudenpentulauman akela tai 10–12 v. seikkailijajoukkueen johtaja, sampo? Tai oletko kiinnostunut partioharrastuksessa ohjaamisesta? 
 
Akelan ja sammon koulutus on pestissään aloittaville tai toimiville johtajille. Koulutuksen käytyäsi tunnet partio-ohjelmaa sudenpentu- tai seikkailijaikäisten kannalta ja tiedät, miten lapsia johdetaan ja ohjataan. Osaat tehdä toimintasuunnitelman sekä suunnitella viikkokokouksen, joka rakentuu seikkailijoiden ilmansuuntien tai sudenpentujen jälkien pohjalle. Koulutuksessa saat lisäksi paljon käytännön vinkkejä arkiseen partiotoimintaan ja pääset jakamaan kokemuksia ja ajatuksia piirin muiden akeloiden ja sampojen kanssa. Koulutus tarjoaa tietoa ryhmän kehityksenvaiheista ja aikuisen merkitystä lapsiryhmän toiminnan johtajana.

Työskentelemme partiomenetelmän mukaisesi toiminnallisesti luonnossa ja toisiltamme oppien nousujohteisesti. Varaudu siis ulkoilemaan ja toimimaan vertaisryhmissä. Koulutuspäivät ovat vuorovaikutuksellisia ja toiminnallisia.  


Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä ja perustiedot partiosta (esim. Tervetuloa partioon -koulutus, jonka voi suorittaa mm. verkkokoulutuksena osoitteessa moodle.partio.fi). 

Information in English
Cub scout and adventurer leaders course will give you know-how and best practices about children’s group leading. For participation in English, please inquire from the course leader.

Hinta: 30 €. 

Ilmoittautuminen: 12.1.2024 mennessä
 
Lisätietoja: Inka Manninen (inka.manninen@partio.fi/040 169 5158) Ilmoittautumisasioissa ole yhtyedessä piiritoimistoon (uusimaa@partio.fi/050 446 0057)

Palautetta osallistujilta aiemmista koulutuksista 

Kivaa yhdessäoloa, opettavaiset ryhmätyöt. Mahtavat vetäjät- selkeys oli aivan mahtavaa!? 

Laadukasta, hyvin valmisteltua ja mielekästä koulutusta.? 

Mitä otan mukaani koulutuksesta? 

Ryhmätyöskentelyt ja oman johtajuuden tutkimista ja sen parantamista.? 

Osallistava koulutustyyli, keskustelun ja vertaistuen integrointi osaksi koulutuskokonaisuutta? 

Livenä koulutus ja monipuolisuus

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hajuaisti, Hyvä olla, Katsomus, Kieli, Kuuloaisti, Lepo ja yöpyminen, Näköaisti, Ohjelma, Raha, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa