PäPa & Uusimaa – Luotsikoulutus

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.
Onko lippukunnassanne jo luotseja tukemassa tarpoja-, samoaja- ja vaeltajatoimintaa? Luotsi ei ole vartionjohtaja, vaan henkilö, joka ohjaa nuoren kasvua ja toimintaa partio-ohjelman mukaan. Luotsi tuntee luotsattavansa ja toimii turvallisena aikuisena taustalla.  

Lippukunnan luotsitoiminnan ensimmäinen askel on luotsikoulutus. Koulutuksesta saat eväitä, tietoja ja taitoja tarpojien, samoajien tai vaeltajien luotsina toimimiseen. Luotsikoulutus antaa valmiuksia ohjata 12–22-vuotiaita nuoria ja näiden ryhmien vertaisjohtajia. Se on tarkoitettu tarpoja-, samoaja- ja vaeltajaluotseille sekä ikäkausivastaaville tai ohjelmajohtajille, mutta mukaan voivat tulla kaikki nuorten tukemisesta kiinnostuneet partiojohtajat.  

Koulutuksessa saat valmiuksia tukea nuoria vertaisjohtajia suunnittelemaan ja johtamaan partiomaista toimintaa, opit ymmärtämään nuoren kehitysvaiheita ja saat käytännön vinkkejä erilaisten nuorten kanssa toimimiseen. 

Esitietovaatimuksena on partiojohtajan peruskoulutus – jos et ole vielä käynyt pj-kurssia, ilmoittauduthan ensin sille!

Koulutus järjestetään Partioasemalla ja koulutus alkaa aamulla klo 9.00. Päivän ohjelma päättyy klo 18.00 mennessä.
Partioaseman esteettömyydestä voit lukea tarkemmin Partion verkkosivuilta.

Ilmoittauduthan viimeistään: 24.3.2024

Osallistumismaksu: 20 €

Lisätietoja: Virpi Toivonen, virpi.toivonen@partio.fi. Ilmoittautumisasioissa piiritoimisto (päpa.partio@partio.fi/(09) 8865 1200).

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hajuaisti, Hyvä olla, Lääkitys ja ensiapu

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa