L-SP HuHu 2024

HuHu on Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämä samoajille ja vaeltajille tarkoitettu piirileiri Sauvon Ahtelassa. Leiri järjestetään 5.-9.6.2024. Leirille ovat tervetulleita osallistujat myös muista piireistä ja ei-partiolaiset! 

Tutustu myös Huhun nettisivuihin!


HuHu 2024 -leirille ilmoittaudutaan 1.-29.2.2024 välisenä aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu partiorekisteri Kuksassa ja osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Ainoastaan Kuksan kautta tulleet ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetut ilmoittautumiset huomioidaan, poikkeuksena stipendinhakijat (katso kohta stipendit). Ilmoittautuminen on sitova välittömästi osallistumismaksun maksamisen jälkeen. 

Alle 18-vuotiaan osallistujan ilmoittautumisen tekee tämän huoltaja omilla huoltajatunnuksillaan. Huoltajatunnusten luomiseen liittyvissä kysymyksissä partiolainen tai tämän huoltaja voi olla yhteydessä lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan.

Osallistumismaksu ja maksuehdot

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna.

Stipendinhakijoilta osallistumismaksu laskutetaan stipendipäätöksen saamisen jälkeen (tieto stipendistä 8.3.), mikäli stipendi ei kata koko osallistumismaksua. Lasku lähetetään suoraan jokaiselle osallistujalle tämän Kuksassa määritellyn laskutustavan mukaisesti. Stipendinhakijoiden laskun maksuaika on 14 vuorokautta.

Maksettu osallistumismaksu on edellytys leirialueelle pääsyyn. Leirille lähtevällä partiolaisella on oltava maksettuna myös Suomen Partiolaisten jäsenmaksu. Poisjäänti leiriltä ei oikeuta maksun palautukseen, lukuun ottamatta kesätyö- ja kesälomatakuuta (katso kohta kesätyö- ja kesälomatakuu).

Sairastuminen, peruutusturva ja ilmoittautumisen siirtäminen

Sairastumis- tai tapaturmatapauksissa osallistumismaksua ei palauteta, mutta maksun kattamiseksi on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Näissä tapauksissa ota yhteyttä suoraan vakuutusyhtiöön.

Mikäli ilmoittautunut on syystä tai toista estynyt osallistumaan leirille, on leiriosallistumisen siirto toiselle partiolaiselle mahdollista 30.4.2024 asti, johon saakka myös erityisruokavalioiden ja muiden erityistarpeiden huomioiminen on mahdollista. Tämän jälkeen leiriorganisaatio ei pysty enää vaihtamaan osallistujia. Leiriosallistumisen siirtäjä on itse vastuussa korvaavan osallistujan hankkimisesta ja osallistumismaksun hoitamisesta uuden osallistujan kanssa haluamallaan tavalla. Lounais-Suomen Partiopiiri / HuHu-leiriorganisaatio ei laskuta uutta osallistujaa tai hyvitä maksua alkuperäiselle osallistujalle. Leiriosallistumisen voi siirtää ainoastaan samaa aikaväliä koskevalle ja saman maksuluokan ilmoittautumiselle. Leiriosallistumisen siirrosta on ilmoitettava 30.4. mennessä leirin työntekijälle Helena Siivoselle, helena.siivonen@partio.fi. Ilmoitus estymisestä on tehtävä myös silloin, jos osallistumismaksu jää kokonaan käyttämättä. Osallistumismaksua ei palauteta.

Lounais-Suomen Partiopiiri ry ei vastaa muutoksesta tai vahingosta, joka johtuu L-SP:n kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota L-SP:n ei myöskään kohtuudella olisi voinut estää (kuten esim. luonnonmullistus, sota, kapina, suorituksen estävä viranomaisen toimenpide tai suositus, lakko tai vastaava poikkeustilanne, Suomessa tai tapahtuman kohdealueella). Tällaisessa tilanteessa L-SP:lla on harkintansa mukaan oikeus peruuttaa tai keskeyttää tapahtuma, tai muuttaa tapahtumaa (mukaan lukien sen sisältöä, järjestämistapaa, ajankohtaa, kestoa ja paikkaa). Mikäli tapahtuma joudutaan peruuttamaan tai keskeyttämään, tai tapahtuma siirretään osallistujalle sopimattomaan ajankohtaan, osallistujalle palautetaan osallistumismaksu vähennettynä palvelumaksulla sekä sillä oikeudella, joka on jo tilitetty eteenpäin tapahtuman järjestämiseksi, ja jota ei ole mahdollista saada takaisin maksun saajalta tai viime kädessä vakuutusyhtiöltä. 

Kaikki näiden ehtojen mukaiset peruutukset ja muutokset jo tehtyihin ilmoittautumisiin ilmoitetaan osoitteeseen helena.siivonen@partio.fi.

Kesätyö- ja kesälomatakuu

Leirillä on käytössä myös kesätyö- ja kesälomatakuu (sisältää myös varusmiespalveluksen). Jos ilmoittautunut ei kesätöiden tai kesäloman ajankohdan vuoksi pysty osallistumaan leirille, voi hän peruuttaa osallistumisen työnantajan antamaa vapaamuotoista todistusta vastaan 30.4.2024 mennessä. Estynyt toimittaa työnantajan todistuksen leirin työntekijälle Helena Siivoselle, helena.siivonen@partio.fi. Tällöin koko maksettu leirimaksu palautetaan 30 vrk kuluessa. Kesätyötakuun tapauksissa, mikäli osallistumiseen on saatu stipendi, stipendin sisältämää osuutta osallistumismaksusta ei palauteta tai muutoin korvata osallistujalle. Näin ollen osallistujalle palautetaan vain hänen itsensä maksama osuus osallistumismaksusta, mikäli stipendi ei ole kattanut koko osallistumismaksua.

Stipendit

HuHun osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä joko koko maksuun tai puoleen siitä. Stipendijärjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa leirikokemus mahdollisimman monelle. Stipendit haetaan ilmoittautumisen yhteydessä (1.-29.2.2024). Tämän ajankohdan jälkeen stipendin hakeminen ei ole enää mahdollista. Stipendit on tarkoitettu vain Lounais-Suomen Partiopiirin jäsenille.

Stipendin hakemiseen liittyvät tiedot käsitellään luottamuksellisesti eivätkä ne tule esimerkiksi lippukunnan tietoon. Stipendit jaetaan hakemusten perusteella hakijan kokonaistilanne huomioon ottaen siten, että stipendeistä on apua mahdollisimman monelle osallistujalle. Stipendit myönnetään puhtaasti hakemukseen kirjattujen tietojen perusteella, eikä siihen tarvita liitteitä. Myönnettävä stipendi saattaa olla eri suuruinen kuin haettu stipendi, ei kuitenkaan haettua eikä osallistujan leirimaksua suurempi. 

Stipendiä hakeva ei maksa osallistumismaksua ilmoittautumisen yhteydessä. Kielteisen tai haettua pienemmän stipendipäätöksen saanut osallistuja voi halutessaan peruuttaa ilmoittautumisensa maksutta 22.3.2024 mennessä. Mikäli stipendi ei kata koko osallistumismaksua, osallistumismaksun ja stipendin erotus laskutetaan osallistujalta.


Paytrailin maksuehdot 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta