E-KP Meripartioregatta 7. – 9.6.2024 – HUOM! REGATTA ON PERUTTU!

HUOM, REGATTA ON PERUTTU!

E-KP:n meripartiojaosto ylpeänä järjestää:

Meripartioregatta 7. - 9.6.2024

Kesää kohti mennään ja sen myötä on myös taas perinteinen eteläisen Saimaan partioalusten kokoontuminen. Ohjelmassa railakasta meripartiohenkistä yhdessäoloa, makoisaa muonaa sekä tietenkin saunomista vilvoittavien vesien äärellä. Tapahtuma alkaa perjantaina alusten kotisatamista (Imatra, Joutseno, Lauritsala) ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Toki myös omilla veneillä voi saapua paikalle; koordinaatteja annetaan niitä kysyville. Mukaan otetaan niin paljon meripartiotoiminnasta kiinnostuneita kuin aluksiin vain mahtuu; tervetuloa siis mukaan niistäkin lippukunnista joilla paitaa eivät vielä komista kultaiset napit!

Meripartiolaiset ilmoittautuvat lähtökohtaisesti oman aluksen miehistöön; muista lippukunnista tulijat siihen alukseen, jonka kotisatamasta haluavat mieluiten tapahtumaan lähteä. Tapahtuma on tarkoitettu ikäkausille samoajista aikuisiin. Osallistumismaksulla 30 € saat full inclusive -partioelämyksen!

HUOM! Regattaan osallistuvat alukset varmistuvat lähempänä ajankohtaa, mutta ainakin M/S Pelle ja M/S Sissi ovat mukana. 

Tapahtuma laskutetaan Kuksan kautta.
Tapahtuman järjestelyissä huomioidaan vallitsevat suositukset. Yhteinen ohjelma järjestetään ulkotiloissa, hyvää hygieniaa painotetaan ja alusten majoitustilat rauhoitetaan vain niissä asuville. Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi Saimaalla!