Tule mukaan lippukuntien vastuullisuusverkostoon!

Uudenmaan Partiopiirin alueella syksyllä 2022 käynnistyneen lippukuntien vastuullisuusverkoston toiminta on aktivoitunut vuoden 2023 aikana. Verkoston tarkoituksena on tukea lippukuntia ympäristön kannalta kestävämmän partiotoiminnan järjestämisessä.

Jos lippukuntanne haaveilee Kestävästi partiossa -tunnuksesta, tämä on oiva paikka saada apua tunnuksen hakemiseen! Mukaan toivotaan myös lippukuntia, joilla on jo Kestävästi partiossa -tunnus. Vastuullisuusverkosto on avoin kaikille, jotka haluavat vaihtaa ajatuksia partiosta ja ympäristövastuusta.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Verkosto kokoontuu etäyhteyksin ja välillä naamatustenkin muutaman kerran vuodessa. Lippukunnasta voi osallistua yksi tai useampi henkilö.

Verkoston tapaamisissa jaetaan vinkkejä, käydään keskustelua ja pohditaan yhdessä, millä konkreettisilla teoilla voimme tehdä partiosta ympäristön kannalta kestävämpää. Verkoston työskentelyä ja käsiteltäviä aiheita räätälöidään osallistujien toiveiden mukaan.

Pestiin voi myös ilmoittautua, vaikka ei ehtisi verkoston tapaamisiin mukaan. Vastuullisuusverkoston jäsenenä saat tietoa erilaisista vastuullisuuteen liittyvistä tapahtumista, koulutuksista ja materiaaleista sähköpostitse. Tule siis matalalla kynnyksellä mukaan!


Lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Kari Virtanen (piirihallituksen yhteiskuntasuhteet), kari.virtanen@partio.fi

Täytä hakemus