Piirileirin 2026 ohjausryhmän jäsen

Uudenmaan Partiopiiri ry järjestää piirileirin kesällä 2026. Piirileiri on odotettu suurtapahtuma, joka kokoaa uusmaalaiset partiolaiset yhteen pitkästä aikaa – edellinen leirimuotoinen piirileiri oli Säihke vuonna 2017. Leirin valmistelut alkavat leirinjohtajien ja ohjausryhmän rekrytoimisella.

Piirileirin ohjausryhmän jäsenenä olet tukemassa leirin johtoryhmää ja auttamassa heitä onnistumaan pestissään. Pääset tuomaan omia ajatuksia ja ideoita leirin suunnitteluvaiheessa ja varmistamaan kaikkien aikojen parasta piirileirikokemusta.

Pesti alkaa elokuussa 2024 ja kestää arviolta noin vuoden 2026 syksyyn asti, jolloin loppuraportti hyväksytään ohjausryhmässä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiin valittavilta henkilöiltä edellytetään ainakin seuraavaa:
  • Olet johtanut ihmisiä ja projekteja aikaisemmissa partiopesteissäsi
  • Tunnet partio-ohjelman tavoitteet ja leirin merkityksen osana partio-ohjelmaa tai olet valmis oppimaan asiasta lisää
  • Sinulla on kokemusta partion suurtapahtumista tai vastaavan kaltaisista projekteista
Toivomme lisäksi, että sinulla olisi myös kokemusta:
  • Projektien ja ihmisten johtamisesta partion ulkopuolella
  • Henkilökohtaisesta ohjaamisesta ja mentoroinnista
  • Työpajojen fasilitoimisesta

Lisätiedot

Pestiin haetaan Kuksa-lomakkeella 29.2.2024 mennessä. Piirinjohtajat lukevat saapuneet hakemukset ja kutsuvat hakijoita tarvittaessa haastatteluihin. Piirihallitus päättää ohjausryhmästä kevään 2024 aikana. 

Lisätietoja pestistä:

Lisätietoja pestistä antaa piirinjohtaja Pauli Palo. Paulin tavoittaa sähköpostitse pauli.palo@partio.fi, Teamsissa tai puhelimitse +358 400 226098 (WhatsApp tai puhelut). 

Täytä hakemus