Uusimaa – Moninaisuusjaoston jäsen – Sisupartio ja nepsylapset ja -nuoret

Uudenmaan Partiopiirin moninaisuusjaostoon haetaan uusia innostuneita ja ihania jäseniä!

Oletko kiinnostunut moninaisuudesta partiossa? Haluatko olla mukana edistämässä kaikille avointa ja tasavertaista partiotoimintaa vauvaikäisestä vanhuksiin? Uudenmaan Partiopiirin moninaisuusjaostossa erikoistumme moninaisuuden moniin ulottuvuuksiin.

Haemme nyt jaostoon jäsentä, jonka vastuulla on varmistaa, että vammaiset ja neurokirjon lapset ja nuoret pääsevät mukaan partiotoimintaa entistäkin sujuvammin. Tavoitteenamme on vahvistaa sisupartiotoimintaa piirin alueella ja tarjota lippukunnille tukea kaikenlaisten lasten ja nuorten kanssa toimimisessa.

Moninaisuusjaoston jäsenen tehtävänä on avustaa lippukuntia moninaisuusasioissa, olla yhteydessä erilaisiin sidosryhmiin ja järjestöihin ja vahvistaa Uudenmaan Partiopiirinalueella toimivien lippukuntien moninaisuusosaamista sisupartion ja neurokirjonlasten kanssa toimimisessa.

Pestissä ei tarvitse ollayksin, vaan tukenasi on jaoston puheenjohtaja, piirihallituksen jäsen, toimistontyöntekijä ja muu ryhmä.

Kaikenlainen kokemus ja erityisosaaminen sisupartiossa tai nepsylasten ja -nuorten kanssa toimimisesta on aina plussaa mutta erikoisosaamista emme pestiin edellytä. Toivomme ett äolet kiinnostunut moninaisuusasioista ja voimme yhdessä pohtia pestin tarkempaakuvaa sekä kouluttautumista aiheen piiriin!

Pestiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Uudenmaan Partiopiirin moninaisuusluottikseen Elias “Pämppä” Lahtiseen.


Lisätiedot

- Elias Lahtinen (etunimi.sukunimi@partio.fi)

Täytä hakemus