Lippukuntia tukemaan: Valmentaja

Valmentajana toimit Uudenmaan partiopiirissä pääsääntöisesi omalla alueella valmentajaparin tai –tiimin kanssa.

Tehtävänäsi on tukea lippukuntien toimintaa ja johtokolmikoita heidän tarpeidensa mukaan. Valmentajana olet osa piirin aluetiimiä. Aluetiimissä olet lippukuntien tuen ytimessä auttamassa alueen lippukuntia siinä, että lippukuntia johdetaan hyvin, lippukuntien vapaaehtoiset ovat motivoituneita ja partio-ohjelma toteutuu.

Aluetiimin jäsenenä ja lippukuntien valmentajana saat antoisan näköalapaikan monenlaisiin lippukuntakulttuureihin, jossa opit itsekin muiden hyvistä käytännöistä ja tavoista toimia.

Valmentajana olet tilanteesta riippuen luotettava tuki, asiantuntija, opas käytännön asioissa, viestinviejä tai innostava sparraaja.

Tukea saat paitsi omalta ihanalta aluetiimiltä niin myös koko iloiselta valmentajapoppoolta, valmentajavastaavilta, lippukuntatuen piirihallituksen jäseneltä, piiritoimistolta ja piirin luottiskaartilta.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

· Suoritettu partiojohtajan peruskoulutus

· Viimeistään pestinaikana käyty valmentajakoulutus

· Suoritettu javoimassa oleva Turvallisesti yhdessä -verkkokoulutus


Lisätiedot

Lisätietoja voi kysellä Uudenmaan Partiopiirin aluetyöstä vastaavalta hallituksen jäseneltä Teealta (teea.forsstrom@partio.fi) tai Piiritoimistolta (uusimaa@partio.fi)

Täytä hakemus