Vielä ehtii PopUp-koloille

24.4.2014,

Partioviikolla partio on näkynyt ja kuulunut ainakin Keravalla, Kirkkonummella, Hyvinkäällä ja Helsingin Kampissa. Keskelle ihmisvilinää popsahtaneet PopUp-kolot ovat tarjonneet monenlaista ohjelmaa eri-ikäisille partiosta kiinnostuneille. Keravan kololle keskustan Puuvalonaukiolla ehtii vielä tänään torstai-iltapäivänä, Kirkkonummen kololle Citymarketin eteen vielä tänään torstaina ja huomenna perjantaina.

Tiistaina Keravan PopUp-kololla tarvittiin yhdessä sekä aivonystyröitä että kädentaitoja: tarpojat eli 12-15 -vuotiaat pelasivat ekotehokkuusbingoa ja leikkivät kierrätysleikkejä, sudenpennut eli 7-9 -vuotiaat tekivät kynä-avaimenperiä ja kokeilivat kim-testejä. Keskiviikkona vaeltajille eli 18-22 -vuotiaille oli ohjelmassa Paossa-roolipeli ja aikuiset pääsivät yhteisen palvelutempauksen merkeissä huoltamaan myrskylyhtyjä.

keravapopup_3

Tänään torstaina Keravan kololla järjestetään partiotaitokisat seikkailijoille eli 10-12 -vuotiaille, ja samoajille eli 15-17 -vuotiaille luvassa on kansainvälistä ja monikulttuurista ohjelmaa Kämppi-leirin vieraillessa kololla. Perjantaiaamuna ilahdutetaan vielä junamatkailijoita ja muita ohikulkijoita jakamalla aamukahvia Keravan asemalla klo 6.30-9.00.

kirkkonummi_kuva

Kirkkonummen ohjelmassa oli tiistaina tarpojille ensiapuharjoituksia ja kierrätykseen liittyvää ohjelmaa, sudenpennuille puolestaan hauska jäljitysleikki. Keskiviikkona koettiin perinteinen yrjönpäivän iltanuotio, jossa pääroolissa oli mukava yhdessäolo ja iltaohjelma.

Tänään torstaina luvassa on vielä rastirata seikkailijoille, ja samoajille valmistautumista sunnuntaiseen Kohtaamiseen, erityisesti sen Hyvän Mielen Osoitukseen. Perjantaina ohjelmaa on tarpojille, samoajille ja vaeltajille. Illan päätteeksi partiolaiset jäävät vielä yöpymään PopUp-kolon tuntumaan.

Kirkkonummelaisten partiohumu ei pääty vielä perjantainakaan: lauantaina on luvassa partiopamaus Kirkkonummen Lyanilla, osoitteessa Pappilanmäki 5. PINSSI vihreä 2

Hyvinkään kauppakeskus Willassa Hyvinkään Nummenpojat tempaisivat keskiviikkona 23.4. ja esittelivät partiota niin lapsille kuin aikuisillekin. Laavu, trangia ja herkullinen kahvi loivat tunnelmaa, ja muistoksi oli mahdollista muun muassa tehdä hauskoja rintamerkkejä.

Komea PopUp -partiokolo on ihastuttanut ohikulkijoita tällä viikolla myös Helsingin Kampissa Narinkkatorilla.

P.S. Kohdataanhan sunnuntaina Kohtaamisessa?

Aikuiset, Lippukuntakuulumisia, Partio nosteessa, Samoajat, Seikkailijat, Sudenpennut, Tarpojat, Uutiset, Vaeltajat , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi