Vuoden 2023 sudenpentu-seikkailijakisapaketti on Maailmanympärysmatka

Uutista muokattu 18.1.2023

Suomen Partiolaiset tarjoaa lippukunnille joka vuosi valmiin kisapaketin, jonka mukaan lippukunnat voivat järjestää omat partiotaitokilpailut sudenpennuille ja seikkailijoille. Vuoden 2023 kisojen teemana on maailmanympärysmatka. Aihetta lähestytään tehtävissä seikkailevan Elmo Elokiven avulla.

”Elokivi on kokenut maailmanympärysmatkailija, eikä hän olisi ensimmäistä kertaa lentokoneessa tai laivassakaan. Kartalla on vielä muutama valtio, joiden alueelle Elokivi ei ole vielä koskaan suunnannut, mutta hän suunnittelee korjaavansa tilanteen tällä uudella reissulla. Elokivi on päättänyt ottaa mukaansa nokkelia ja käsistään käteviä partiolaisia, jotka toivottavasti pystyvät auttamaan hänet läpi uusista ja jännittävistä tilanteista, joita matkalla tulee vastaan.”

Kisat voi pitää valitsemanaan päivänä kevät- tai syyskaudella. Suosittu tapa on järjestää kisat yhteistyössä useamman lippukunnan kesken! Tehtäväpakettia on myös mahdollista hyödyntää muussa muodossa esimerkiksi toisen tapahtuman yhteydessä.

Tilaa kisapaketti ja -merkit

Lippukunnan edustaja voi tilata maksuttoman, sähköisen kisapaketin (tehtävät ja ohjeet) sekä kisahihamerkit (0,46 €/kpl + postikulu) piiritoimistosta: uusimaa@partio.fi.