4.3. on viimeinen päivä ilmoittautua kesän kohokohtaan Valkamalle!

Meitä on lähdössä kesän piirileiri Valkamalle jo yli 2000! Jos kesän työ-, varusmies- tai siviilipalveluskuviot ovat vielä auki, kesätyöturva on voimassa toukokuun loppuun asti.

Valkamalla on ohjelmaa ja elämyksiä kaikille ikäkausille:

Sudenpentujen ja seikkailijoiden leirielämä on kavereita, leikkiä ja ikäkauden mukaisia tehtäviä ja kokemuksia. Osalle sudenpennuista Valkama on ensimmäinen iso leiri ja leirielämää opetellaankin omien tuttujen partioaikuisten ympäröimänä.

Tarpojille Valkama tarjoaa viikon mittaisen elämyksen leirielämää, itsensä ylittämistä, kavereita ja ohjelmaa leirin jokaiselle päivälle.

Samoajien leirielämä on sekä ystävien kanssa rennosti kesästä nauttimista, että uusia kokemuksia. Samoajana pääset Valkamalla kokemaan sekä pestiä, että ohjelmalaaksojen antia, aikaa jää varmasti myös leirielämästä nauttimiseen, kuten leirikahvilassa tai -kirjastossa vierailuun.

Vaeltajien Valkama koostuu pestistä ja juuri vaeltajille suunnatuista aktiviteeteista. Vaeltajia palvelee leirialueella myös johtajakahvila, jossa järjestetään teemailtoja jokaiseen makuun.

Perhepartiolaiset ovat partion uusin ikäkausi ja he saavatkin leirillä kokeilla Suomen Partiolaisten uutta perhepartio-ohjelmaa.

Aikuisten leiriarki koostuu leiripestin hoitamisesta leirilippukunnassa tai muissa leirin tehtävissä.Valkamalla järjestetään aikuisille myös omaa ohjelmaa: kursseja, koulutuksia, keskustelutilaisuuksia ja tapaamisia on useita ja leirin kahvilat ja uimaranta ovat käytössä!

 Jos vielä mietityttää, löydät lisätietoa Valkamasta osoitteesta valkama2020.fi!

Ilmoittaudu nyt!