Uudenmaan sudenpennut ja seikkailijat kokoontuvat toukokuussa Järvenpäähän selvittämään Vanhiksen salaisuutta

Seikkailu-Valkamasta tuttu Sepeteus Maakrapu tekee paluun 7.5. Sepeteus Maakrapu etsii itselleen nyt uutta miehistöä. Onko Uudenmaan sudenpennuista ja seikkailijoista seilaamaan Sepeteuksen laivaan?

Sepeteus on kuulu mertenkävijä, joka on seilannut miehistöineen maailman kaikilla merillä kohdaten uskomattomia seikkailuja. Mutta nyt hänellä on ongelma, ja ISO: Sepeteuksen miehistö hävisi Tukholmassa salaperäisesti.

”Jotain ne kuiskuttelivat mennessään korvapuusteista ja kahvista. Eivätkä ne ruojat ole tulleet takaisin, ei edes Lassi Laivapoika. Voihan näivekurppa! Nyt pitää äkkiä saada uusi miehistö, että pääsee taas haistelemaan pasaatituulten tuoksua”, Sepeteus kertoo.

”Hmmm, pari vuotta sitten sain vinkin Tuusulanmeren (vai mikä lätäkkö se nyt olikaan) rannalla olevasta Vanhankylänniemestä. Sieltä saattaisi löytyä miehistö, täytyy vain olla hipihiljaa, ettei kukaan muu saa vihiä tästä ja nappaa minun tulevaa miehistöäni”, Sepetus sanoo.

Uutta miehistöä täytyy kyllä ensin testata, että he pärjäävät merellä.

Sepeteukselle etsitään miehistöä Järvenpään Vanhankylänniemessä lauantaina 7.5.

Vanhiksen salaisuus on sudenpentujen ja seikkailijoiden toimintapäivä, jossa saa käyttää jo opittuja partiotaitoja ja oppia uusia. Päivän toiminta tapahtuu ulkona vartioittain.

Ilmoita ryhmäsi mukaan Vanhiksen salaisuuteen 24.4. mennessä. Ryhmän johtaja ilmoittaa kerralla koko vartion. Huomaa, että jokaisella ryhmällä tulee olla mukana aikuinen saattaja. Lisäksi jokaisesta osallistuvasta lippukunnasta tarvitaan vähintään yksi henkilö rasteille auttamaan. Rastihenkilöt saavat ohjeet tapahtumapäivänä, joten rastille tuloon ei tarvitse sen kummemmin valmistautua.

Tervetuloa viettämään mukava keväinen päivä selvittäen Vanhiksen salaisutta ja seikkaillen yhdessä Sepeteus Maakravun kanssa!

Ilmoittaudu