Toukokuun terveiset piirihallitukselta

Moikka! Piirihallitus kokousti tällä viikolla kevään viimeisessä virallisessa kokouksessa. Tässä muutama kuuluminen kokouksesta, jossa käsittelimme paljon syksyn ja loppuvuoden asioita.

Johtajahuoltoon on monia mahdollisuuksia

Kävimme läpi syksyn tapahtumakalenteria ja tapahtumien tilannetta. Tiesitkö, että piiri järjestää kaikille avoimen johtajahuoltotapahtuman 1.10.? Lisäksi kalenterista löytyy lukuisia koulutuksia, piiriluottisten kaudenaloitus, ohjelmaa eri ikäkausille ja vaikka mitä muuta. Käy ilmoittautumassa mukaan!

Vielä ennen syksyä on loistava tilaisuus kiittää ja motivoida oman lippukunnan vapaaehtoisia. Toivottavasti teidänkin lippukunnassa järjestetään säännöllisesti johtajahuoltoa! Kesän ajan johtajahuoltotapahtumiin on mahdollista hakea piiriltä rahallista tukea.

Lue lisää johtajahuoltotapahtumasta ja -tuesta

Piiri tukee adventtikalenterimyyjien palkitsemista

Päätimme myös syksyn adventtikalenteritilauksesta ja myyjien palkinnoista. Viime vuodelta tuttua rahallista tukea lippukunnille myyjien kannustepalkintoja varten jatketaan – haluamme erityisesti kannustaa lippukuntia muistamaan aktiivisia myyjiä tai ryhmiä jollakin mukavalla yhteisellä tekemisellä tavaran sijaan.

Hallitukseen on uusia paikkoja auki

Lokakuun lopulla nähdään myös piirin syyskokouksessa. Tällöin mahdollista päästä mukaan piirihallituksen porukkaan. Meillä on syksyllä neljä hallituksen jäsenen (koulutus, vapaaehtoistuki, ohjelma, kasvatus) paikkaa auki. Jos nämä voisivat kiinnostaa sua tai haluaisit kysyä asiasta lisää niin laita viestiä tulemaan!

Käymme piirihallituksen kokouksien alussa aina kuulumiskierroksen ja moni meistä totesi, että tänäänkin mukaan oli kiva tulla, vaikka takana onkin kiireinen työ-, opiskelu- tai partioviikko. Ja sen lisäksi, että piirihallituksessa on hauskaa, niin pääsee myös vaikuttamaan paljon piirin toimintaan ja lippukuntien tukeen.

Tulevan vuoden toiminnansuunnittelussa painottuvat mm. pesti- ja ryhmänjohtajien tukeen liittyvät teemat, partion moninaisuustyö, mielen hyvinvoinnin tukeminen, kestävyys piirin toiminnassa sekä laadukkaan ja kasvavan partiotoiminnan tuki – tärkeitä ja mielenkiintoisia juttuja siis!

Emilia Pihlaja, piirin varajohtaja
emilia.pihlaja@partio.fi / 0505229587

Hallitus kokoontui kokouksen jälkeen yhteiskuvaan.