Syyskuun terveiset piirihallitukselta

Syksy on jo hyvässä vauhdissa ja partiotoiminta on päässyt hyvin vauhtiin. On ollut ilo huomata, miten upeita aloitustapahtumia ympäri Uuttamaata on pidetty. Myös piirihallitus on aloittanut arkensa, ja torstaina 8.9. pidimmekin syyskauden toisen hallituksen kokouksen. Kokouksen alussa iloitsimme yhdessä piirin kasvaneesta jäsenmäärästä, josta kiitos kuuluu erityisesti lippukuntien ahkerille johtajille!

Piirihallituksen tehtäviin kuuluu muun muassa toiminnan ja talouden suunnittelu, minkä vuoksi keskustelimme vuoden 2023 toiminnansuunnittelun tilanteesta sekä talousarviosta. Toiminnansuunnittelua on tällä kertaa tehty hieman eri tavalla kuin aikaisemmin, läheisessä yhteistyössä Suomen Partiolaisten ja muiden piirien kanssa. Toimintasuunnitelman ja talousarvion lopullisesta muodosta hallitus päättää lokakuun kokouksessa, ja kumpikin dokumentti tuodaan piirin syyskokouksen käsiteltäväksi.

Hallitus kävi myös keskustelua piirin säännöistä ja varainhankinnan strategiasta. Nämä kaksi dokumenttia ohjaavat piirin toimintaa ja antavat sille tiettyjä suuntaviivoja. Käydyn keskustelun pohjalta piirinjohtajat tarkastelevat dokumentteja ja laativat tarvittaessa esityksen dokumenttien päivittämisestä.

Kolmas merkittävä asia kokouksessa oli luottistilanne: moniin piirin ryhmiin kaivattaisiin tekijöitä. Hallitus keskusteli piiripestien markkinoinnista ja siitä, kuinka tekijöitä voitaisiin saada mukaan.

Syyskokouksessa käydään myös piirihallitusvaalit. Kokouksessa valitaan piirinjohtaja ja piirin varajohtaja, minkä lisäksi avoinna on kuusi hallituksen jäsenen paikkaa. Kiinnostaisiko sinua olla mukana kehittämässä piirin toimintaa? Mikäli ehdokkuus piirihallituksessa kiinnostaa yhtään, lue lisää vaalisivustolta! Voit myös olla yhteydessä piirin varajohtajaan Pauliin +358 400 226098 tai pauli.palo@partio.fi!

Lue lisää piirihallitusvaaleista